|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E ovako, kad pojacam zvucnike (MS 2+1) cuje se neko krcanje, konkretno kad pomjeram mis po stranici i kad koristim scroll, nosio sam na servis racunar, covjek kaze da nista ne cuje, da je pojacao do maximuma?
![]() U cemu je problem? ![]()
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
I meni se to desavalo pre par godina i nestalo je samo po sebi.Sta je bilo u pitanju idalje neznam....
Mozda mis treba da ima bolje uzemljenje..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam i ja isti problem ali neznam kako da ga rjesim, ajd ako sta saznas javi. POzdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imao sam i ja taj problem,i mislim da je bilo nesto do zvucnika,jer kad sam ih zamenio,nestalo je i ''krcanje''...Ne mora da znaci da je do nih,ali eto tako kod mene bilo,i bilo je neke veze sa zicama i transformatorom zvucnika,sad da ne lupam,ne znam tacno sta ni ja,ali uglavnom,kad sam zamenio zvucnjake,vise nije bilo problema...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 481
Uploads: 62
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Nisi napisao da li ti je zvučna kartica integrirana na matičnoj ploči ili koristiš PCI karticu. Ja sam imao isti problem i stvar je bila u matičnoj ploči tako da se nije moglo riješiti niti sa posebnom karticom jer su u zvuku stalno bili šumovi. Jedino rješenje je vanjska zvučna kartica koja se na računalo spaja preko USB ili nekog drugog porta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Zavisi kakvo je krchanje...
Da imash neki mp3 ili neshto pa da malo to samplujesh...
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2009
Mjesto: Čačak
Downloads: 270
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
mutiraj microphone u playback control mozda nestane! meni se tako desava kad je on ukljucen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hajde vidjecu sta mogu uraditi... nesto cu probati, ili da vam snimim, ili da vidim da nije do mikrofona, pa cu vam javiti sta je
![]()
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Meni se to desavalo na win XP, i resavao sam ga tako shto u "mikseti" (dupli klik na zvucnik u tjoshku) iskljuim Phone, Line In (ako ga ne koristim) i Microfon...
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kako da uploadujem ovo krcanje, izludi me, snimio sam ?
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|