|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozz imam jedan problem sa classicom proslu subotu sam imo svirku i kad sam postavio klaviature triton mi je poceo strajkati znaci nisam ga mogo ucitati. klaviatura se normalno upali i sve radi ali se ne odaziva na touch. nemam pojma sta je to. kad sam ga odeno kuci i imao upaljenog cjeli dan navece mi je poradio.juce isto tako nesto me je malo zaj*** pa je proradio najvice se bojim takvih stari da se mi ne dese na svirci.sta bi to mogo biti problem?il je vlaga il je neki kontakt oslabio il ima neki stik?
pomozite drugari pozz Mile
KORG Pa3X76, Pa800 & TRITON Extreme Promijenjeno od milan_lekic (04.04.2009 u 19:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bojim se da ti se smesi novi ekran. Ocigledno je da imas neku kontakt gresku
![]() Meni je na extremu isto ekran zeznut, ali to je od prvog dana i svi kazu da je to "normalno" ?? Meni se osvetljenje ne ukljuci odmah vec posle minut-dva??? Kad se upali, onda svetli celo vece sve dok ga ne ugasim... Ocigledno da ovi ekrani imaju neki BAS problem generalno... ![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probajte kalibrirati dispaly!!!
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
josipe objasni malo molim te
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
U Global postoji opcija calibrate(mislim da se tako pise) odaberes to i onda ti se dijagonalno na displayu pokazu dvije kockice na koje moras pritisnuti i na kraju DONE,probaj to ponovit vise puta,ako ne uspije onda nesto nije uredu sa samim display-om!!!!
![]() |
Favoriti |
|
|