|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.12.2007
Downloads: 686
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozz svim kolegama,treba mi ko ima da posalje boje za T3 korga,sto pre.Ja cu se oduziti i uzvratiti bilo sta od semplova,boja,setova,ritmova.. P.s. hitno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sam jako davno to stavio na ovaj sajt, ali nije problem stavicu ponovo :o)....
P.S. ako je neko zainteresovan, prodajem Korg T3 (full, spushtene dirke sredjen...) ili menjam za razno... Dodato: Pardon, nisam video link koji je postavio kolega Kuki.. svaka chast za pronalazenje :o)... To su te boje, unutra imash i program pomocu kojeg cesh ih prebaciti u klavijaturu... Ako imash josh kakvih pitanja u vezi T3 slobodno pitaj, apsolvirao sam ga :o) ... P.S. Kuki vidim da si iz Zrenjanina... Gde svirash? Promijenjeno od samuraj (25.03.2009 u 22:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
To ne radi,izbacuje neku gresku,u sva 4 seta boja...bar kod mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
@ivan81
Ne znam da li radi,trebalo bi da radi... Kolega samuraj ce ti pomoci oko toga. @samuraj Ja sam tacnije iz Belog Blata... ![]() Sviram po raznim mestima u Vojvodini,...u mom mestu,zatim Lukino selo,Muzlja,Aradac, Zrenjanin(uglavnom samo svadbe),Novi Sad(Safarik),Sid,Ostojicevo,Jermenovci,Hajducica, Janosik,Vrsac,Titel,Kovacica,Padina(tamo malo slabije),Debeljaca,i tako neka mesta... ![]()
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Upravo probao po 50-i put,i nece!Ne valja SYX...
Dodato: Kolega SAMURAJ,ja sam doktorirao sve klavijature tako da to nije problem,nego me mrzi da peske pravim,posto sam negde zaturio disk sa stvarima za T seriju.Koja je cena za tvog Korga? Promijenjeno od ivan81 (26.03.2009 u 01:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ljudi mozda fajl nije uploadovan kako treba. Znam coveka ko je i sta je, i ne verujem da ne zna postupak prebacivanja boja... Jedan od jacih muzicara i programera klavijatura u vojvodini ako ne i srbiji. Ako neko ima te boje sigurno nece zazaliti sto mu je dao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Upravo upload-ujem 'oma ;-) . . .
p.s. 350e.... Eo ga: http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4309 Ako ni ovo ne uspe, onda cu danas, u toku dana ponovo prebaciti sve boje iz T3 na comp. pa cu ih okachiti opet.... ima da ih dobijesh... i da rade :-) ... Dodato: Prijatelju jesi uspeo ? Promijenjeno od samuraj (27.03.2009 u 13:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio samuraj za ovaj koristan post: | Roker (17.05.2013) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Opet imam isti problem.Da li bi mogao da snimis set direktno iz korga na floppy,pa da okacis?Tj PCG file
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Prijatelju, za koju klavijaturu trazish boje?
Ako je za Korg T3 onda ovako, Korg T3 ne chita PCG fajlove nego samo SYX !!! A ako prebacim na floppy (imam boje na floppy-u) onda ih rachunar ne chita jer je disketa formatirana na T3 u format za Korg-a... Mogu da ih MIDI kablom prebacim na PC.... (kao shto sam i uradio).... Reci mi kako si ti uchitavao te boje? Ubacio si disketu u komp, iskopirao setove i stavio u klavijaturu... to prijatelju tako nece da moze.... to ne ide tako... to ti ni jedan T3 nece chitati, jer disketa mora biti formatirana na Korgu, a tako formatiranu disketu PC ne chita!!!! Znachi imash dva nachina da ubacish boje u Korg T3... Prvi je MIDI kablom kojim spajash PC i T3, (In na Out i obrnuto).... Imash i program kojim cesh prebaciti boje.... (naravno pre prebacivanja na T3 morash da ugasish Memory protect).... Drugi nachin je da ti snimim te setove direktno sa klavijature na drugu disketu i da tu disketu poshaljem poshtom na tvoju adresu... Znachi samo mi reci kako si ubacivao boje pa si dobio takvu poruku? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|