|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima i pitanje dali se moze vuci semplovani set bubnja sa triton le na pa50 preko midi kabla htio sam to da pokusam al me interesuje dali je to moguce i jeli neko probo tako koristit hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao Svirac!
I ja imam Pa 50 i Le to se i ja pitam cijelo vrijeme, ali niko mi dosada nije mogo da odgovori ![]() Pozdrav od Mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Probajte spojiti midi le-out
pa50-in U meniju podesite pod midi kanalom bubanj na le npr.na 10 midi kanal i na pa 50 na 10 midi kanal . Ako upali to javite! Vjerovatno treba podesiti na iste (ne na 10) midi kanale i ostale boje.Le treba biti splitovan , |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
pokuscu to nekako povezat dobro je sad znam da postoji neka sansa al kad bi se naso na forumu i jedan kolega koji bi dao jedan semplovan set bubnja-rolandovog ili zivog pa da to isprobamo . unaprijed zahvalan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Semplovi sa Titon-a LE se MOGU koristiti za Ritam i Solo sekciju na vasem aranzeru. Nije tacno sto se prica da je ovo ne moguce, samo postaje komplikovaniji rad sa synth-om. Samplovi sa LE se moraju koristiti preko SEQ mode, sto znaci da se COMBI mode ne moze koristiti, i kao sto sam vec napisao, upravljanje synth-a postaje veoma komplikovano. Ovo vazi i za Korg TR synth. Sad sve ovisi do vas, dali vam se da stimati settings za jednu pjesmu mozda po sat vremena a mozda i vise.
Ja bi ipak preporucio da kupite sampler module zbog mnogo lakseg rada. Prvo se raspitajte za koji sampler ima vise Balkan materijala da se nabavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Cao Adrijane,
ti si napisao da se kupi Sampler Modul, mozes mi objasniti sta mi to cini, ja ima Pa 50 i TritonLE. Hvala unaprijed Elvis |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ako ne ubacite samplove u sampler module, onda vam sampler module ne cini nista
![]() U sampler module Mozete da ubacite samplove raznih instrumenata koje vi zelite, al' samo one koji su dostupni u formatu vaseg modula......Ti samplovi sa modula se onda pozivaju za ritam ili solo sekciju vaseg korga preko MIDI signala. Ali kao sto sam vec napisao, morate da nadjete sampler module za kojeg vec postoje samplovi...npr. neki tipovi EMU samplera podrzavaju ******ov Rhythm Section Pack. Sa ovim Packom bi ste dobili kvalitetne instrumente za cijelu Rhythm sekciju. U koliko novac nije problem i znate da koristite kompjuter, pozeljno bi bilo da pogledate neki Audio PC sa kojim bi ste rijesili muke doslovno "dozivotno" sto se samplova tice PS. Koju god opciju izaberete, Audio PC, Sampler module itd....morate biti svjestni da ritmove morate sami praviti/modifikovati da bi "sampler" radio kako treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala ti na Odgovoru, rijesio sam problem!!!!
Kupujem Pa 1x pa onda imam Samplevate Bubjeve ![]() Hvala jos jednom i Pozdrav Elvis |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
opaaaaaaa jarane svaka cast pa1x
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |