|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sta mislite o ovoj kutiji, u Skaju je na snizenju - 400e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemaš ništa od našeg mišljenja dok ne odeš i sam probaš kutije kako rade,to je jedini parametar pri odlučivanju,upališ i slušaš..pre neki dan sam radio prvi put na ZX5 kutijama i da me je neko pre toga pitao kako rade rekao bi mu EXTRA,samo na osnovu pojedinaca koji su pisali o tim zvučnicima i hvalili ih do nebesa,a otkad sam ih probao...bolje da ne komentarišem jer bi nastala frka a to ne želim...ZNAČI...PROBAŠ I SAM ODLUČIŠ...jedini način...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
I to sto kazes, al mozda se nadje neki vrsni poznavalac pa da svoj sud
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znam da je tema dosta stara, da li je netko imao iskustva sa SRM 350v2? Gledam osjetljivost i sve ostalo je ekstra za ove pare, i kilaza... Treba mi za manje svirkice do 70 ljudi da imam, pa me zanima da li je netko radio na njima? Hvala.
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Ne ocekuj previse od ovih kutija.Ipak je to kutija male snage.Nisam imao prilike da ih probam.Ja recimo radim sa Wharfedale 12 A kutijom koja je malo teza a u cenovnom rangu je ove kutije i prezadovoljan sam i tonom i izlaznom snagom.
Ja sa jednom takvom kutijom radim neke manje svirke do 100 ljudi ali gde se ne trazi neka prevelika jacina.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ama lik prodaje povoljno, dao bi par za 400âŹ, ja sto sam slusao srm450v2 me odusevila, odnos zvuka, novca, tezine, decibelaze... A za ovu nemam pojma pa zato pitam...
A ne znam gdje ima Wharfedale kod nas uzet, gledam po pik-u, nista nema ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|