|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Kao prvo poruka moderatorima:
Vec par ljudi me pitalo jel imam koji set za TR-a i odgovorio sam da imam i da cu ga staviti u download, ali nemam instaliranu javu i nemogi je instalirati pa nemogu staviti nista u download a imam dosta toga sto bi nekom pomoglo.. pa cu vamo staviti link. http://rapidshare.com/files/19652111...10.02.rar.html Svi soundovi koje koristim su mi slozeni u COMBI modu osim klavira.. Imena zvukova sam piso vecinom onakva na sto mi zvuk zvuci. Sto se tice samplova bio sam jako izbirljiv. Probajte pa napisite svoje dojmove.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. Ajde resi to pa da mozemo da skinemo & komentarisemo set...
![]() |
Favoriti |
|
|