|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
evo jedne vesti iz sveta, o kojoj vidim nije bilo reci:
stigla je pre oko mesec dva Svetska ekonomska kriza (SEKA).. da li vas dotice na svirkama,lokalima,izlacima,primecujete li razliku? idu li ljudi odrpani uvece i ima li uopste mase i baksisa? Koliko vidim,ja radim za iste pare u RSD, a EUR je otisao sa oko 80 na skoro 100 a bice i vise.. nisam primetio da je neko podigao dnevnice zbog toga.. ozvucenje iznajmljujem u eur a dnevnica mi je u din.. nesto jace sa strane u baksis nije kanulo,ne pamtim.. vidim i da su mi ukinuli neogr pice i sveli na eventualno 1,vlasnici lokala su poceli da se cigane zesce al izgleda da je svima frka.. danas su legli 400 miliona od rusa pa cemo dobiti 20e od deonica ![]() da li to samo ova nesrecna zemlja ide u vraziju mater ili je tako svuda.. voleo bi da cujem i kolege kako je preko dunava i drine.. iskreno mislim da danas ako u muzici ne radite konkretno sa estradom da je sve to gola voda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Mi ne treba da se bojimo krize, kod nas nece doci..., mislim tu je ona vec godinama...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma Gibanica nemoj da se brines nasa Balkanska Kriza je gora od ove svjetske pa se zivotari.Kod nas bi bilo cudno kad nebi bilo krize.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
pa to jeste malo olaksanje za nas..mozda lakse prodjemo nego englezi i francuzi..
imam ja i sporet na drva,moja mati zna da mesi leba..itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i to sto kazes gibanica, a ovi zapadnjaci su ti gotovani, oni kupuju kruh u prodavnici zapakovan i vidis sta im uradi ova kriza oko plina, oni se smrzavaju, stari smederevac nikad ne izdaje
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a koliko kosta metar drva u Mostaru i koliko kosta kilo brasna? Trebalo bi to preracunati dobro sta je isplatnije???Da se selimo na istok ako zapad ne valja heheheeh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
@Millane, upravo tako ...kad na Balkanu nije bila kriza...
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
metar drva 30 eura u mostaru pa ti vidi u sarajevu 50 eura,maltene dzaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa eto 100maraka metar a toliko ce te i plin kostati da grijes jednu prostoriju samo sto ce uvjek topla da bude,sto znaci da nema ustede nikakve a gdje je rezanje cjepanje odpad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Zato je i nastala kriza,Bosanci i ostali prestali da kupuju kruh i ostale potrebstine........ ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|