|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Pozdrav svim kolegama i clanovima foruma! Potrebna mi je pomoc oko sviranja kola "Japanka". U sustini sam je skinuo ali ne mogu da skinem njihovu improvizaciju. Pa ako neko ima malo vremena neka je odsvira i snimi u mid formatu! I neka mi posalje! Nigde po netu je nema kao midi fajl! Unapred HVALA ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Banana-Cubana....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
izgleda da ovde niko i nije cuo za to kolo ili niko ne zna da ga svira!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Sviraju 'Veseli Romi'.Ali ako je improvicacija,zasto ne improvizujes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Napokon neko da zna to kolo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju ako mislimo na istu "Japanku",to nije KOLO već je ČOČEK...
A sad što se tiče improvizacije...Najbolje batke odvali neki svoj fazon jel meni lično nije nikad bilo u interesu skinuti impro u originalu od bilo čega...zašto?Pa eto prosto to je slično ko kad neki pevač hoće u originalu svaki ton da kopira Šabana,Šerifa,Jašara,Sinana,itd,itd...A to nije u redu.Pjevaj brate svoj stil i ne kopiraj majstora koji je već taj stil "provalio"..U muzici trebaš da plodovito sviraš to jeste da razvijaš neke svoje tonove u glavi i da se igraš s njima po tastaturi...Nekad ispadne da ti lupi neki jaki melos improvizacije koji je mnoogo bolji od originalnog,ali kod mene je problem jednom kad odsviram impro,nikad ga više ne znam ponoviti-stalno neke druge cake buljam...A za midi---Nađi kakav dobar program što ti pretvara WAV u Midi (iz mp3 u midi nije dobro jel nije neki kvalitet) i imaćeš sve snimljeno kako treba pošto nema pjevača već je čista muzika...Eto nadam se da sam ti pomogo,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Improvizacija se zato tako zove jer je stvar trenutnog nadahnuča.Zato se improvizacija i nikada ne skida u originalu nego svaki odsvira po svome, u zadanim harmonijama.
Šta se tiče pretvaranja iz WAV u Midi baš me zanima koji je to program da to dobro radi?!
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Iskreno i ja sam poodavno trazio takav program ali ga nisam nasao! Ako neko zna neka postavi link gde ga mogu skinuti jer je to jedino resenje! A svaka cast vama! Ja nisam nesto extra sa improvizacijama pa zbog toga mi se bas i svidja original! Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
japanka, kolo, pomoc, potrebna |
|
|