|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Imam problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
pa kazes mu fino...jarane nemojs se sta naljutiti al nama treba malo bolji pjevac,iskusniji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa valjda je to tvoj prijatelj a ne nas i ti znas najbolje sta je medju vama i kakav je covjek, Pa sjednete ko ljudi i popricate o svemu,
to bi bio moj predlog. Mislim da tu netreba nekog drugog da pitas za savjet. Razgovaraj snjim otvoreno i kazi sto je problem, ostalo je donjega Ako je on tvoj prijatelj i ti si njegov. Ajd uzdravlje bice to sve ok.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ej blago tebi sto imas boljeg od njega. Daj ga meni. Ja trazim pevaca. Odakle ti je pevaca i sta peva? Koju vrstu muzike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
samo otvoreno ako ti je prijatelj razumece
pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ma dok mu budes govorio placi i reci mu da mi vise zajedno ne mozemo,nasao sam boljeg i ljepseg...vise te ne zelim! hahahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Pa matori ...u poslu nema prijateljstva ...ima tolerancije ali prijateljstva ne ....ja sam rekao par puta ....nit je on crko niti ja ...svi radimo0 sljakamo druzimo se .....sve legne vremenom ....bice mu krivo ali sve prodje.
Ovo spada pod "Psihologiju pevaca" :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa ako te ne razume unda ti i nije prijatelj a onda te zabole sta misli............
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Kao prvo najvaznija stvar u zivotu je da se ne mesa sluzbeni i privatni zivot ....tako da mi uvek na REC kazemo "ah da da tako je" ali u realnosti niko to ne postuje iz cistog razloga svi mi imamo osecaj i kad ti je najlepse i kad ti je najgore zato ti njgea sednes i pricas sa sluzbenog zivota MUZIKE ...prvi simptom je normalno da mu bude krivo ..moras da ga saslusas i da razumes al on ce opet da obecav da " trudicu se da poboljasam moje glasovne mogucnosti" al Bog mu je dao toliko zato moras da budes cvrst i objasnis sve lepo sa faktima ...i ako te posle svega nerazume onda ti nije bio prijatelj nego od korist sam da radi i uzima novac
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
benda, clanu, ekipe, kako, otpada, reci |
|
|