|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2008
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ej pozz ljudi trebaju mi zabavnjacki ritmovi za pa50 pa ewo nekoliko pjesama:
Lazu me -Dino Merlin Krasiva- zdravko colic Da sutis -Merlin Ja potpuno trijezan umirem-Merlin Kopriva -Al dino Ima li nade za nas Imitacija -Amra Halebic Rijeka bez imena -MArija Sestic Kad zamirisu jorgovani -Merlin Srce nije Kamen-tose Tebi je lako-Bojan ak neko ima bilo koji od navedenih ritmova,ili zna gdje se moze naci,nabaviti,ili moze li koji fabricki...sve dolazi u obzir Hitno je ,bio bi stvarno zahvalan na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Lazu me i Tebi je lako - bilo koji beat, pronadjes neki onako bas lep....a Jorgovane takodje na beat ili rock ritam, samo mozes za onaj prvi deo da odradis na perc. pa tad iskljucis drums....ili tako nesto...nadam se da ti je za pocetak dosta...pozzzzzz
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Prijatelju ahmedsarac,
stavio sam ti na link neke setove zabavnjačkih ritmova, imaš tamo svega, pop-rock, beatova, ballad-a, pa se posluži. Srdačan pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovo postalo ko knjižnica ovdje
![]() Vraćaju li se ritmovi nakon upotrebe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja potpuno trijezan umirem ja sviram sa rock ritmom,nadjes neki rock s malo boljim prelazima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2008
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
hvala care de mi samo reci s kojim bi mogao svirati DA SUTIS?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vidi druze nisam ni moderator niti sta bitno ovde ali reci cu ti da takvo ponasanje sigurno nije dobrodoslo pogotovo od nekoga ko nema NIJEDAN post na forumu a pri tome jos napadas clanove koji su tu pet godina i jos bi da ti nije dosta sto je covek stavio ritmove koje si skinuo nego ti tesko da vidis koji ti ritam odgovara, jel da dodje i da ti odsvira???
svirko care ajd napisi coveku koji ritam i u kojoj je banci tacno i nebilo ti tesko napisi mu i harmoniju da se ne muci........... UZAS!!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
more pazi ovo....ritmove trazio "ahmedsarac" a zahvaljuje se "josipbroz"...lici li to malo na dupli nalog?!?!?!? mislim,kako ce tito znati na kom su linku ritmovi ako je PP sa lokacijom ritmova od svirka otisla na "ahmeda" ?!?!? ludo,burazere...
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sve je moguce
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |