|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav clanovima,spojio sam dva monitora na jednu graficku zbog preglednijeg rada u Nuendu,imam problem da nemogu da prevucem Mikser iz nuenda na taj drugi monitor.izvan nuenda mogu ikone i sve ostalo da prevucem na taj drugi monitor ali kad udjem u nuendo nemoze mikser.mogu citav prozor od nuenda a da ga podjelim nece.znali neko u cemu je caka.
P.S.Izvinjavam se ako sam pogresio temu,neznam gdje bih je svrsto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
kako ti stoji na grafickoj podeseno el na dual ili split?
probaj tu promeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Treba mu extended desktop da bi mogao to da uradish.
Dakle, samo display properties, settings tab, kliknesh na drugi monitor, pa chekirash extend my windows desktop onto this monitor.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislim da mu je vec tako i podeseno.... s obzirom da moze da prevuce desktop ikone... Bice da sam Nuendo nesto zeza..... da nema tamo nekih podesavanja oko display-a?
Mico, pojavi ti se program na oba monitora ili samo na jednom? Mozda program ni ne podrzava vise monitora...
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
verovatno.
kao i kad npr mediaplejer prevucete ono bude crno. mada evo ja sam pokusao to sa stw sada i moze bez problema ne samo drgiprozor vec celu progr. bice da je do programa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Nuendo kao i Cubase podržava dva monitira!
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Da, nisam dobro chitao...
Do Nuenda je... Zlatek, lpotica za tenis je loptasta? ![]() Svi znam da podrzavaju, nego pokushavamo da utvrdimo zashto to kod njega ne radi... ![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
-ovako, experimentisao sam nesto i skontao verovatno.
ako ti je podeseno na dual ili clone (bilo kako da ti se vidi opet start u cosku) onda ne moze. -ako ti je namesteno na slplit ili extended kako neko rece,trebalo bi da radi (znaci da ces u desnom cosku drugog monitora videti SAMO sat i lng bar). -p.s. mozda na nekim grafikama pise drugacije a ne termni koje sam naveo,ali skontaces. -desni klik na deskt-prop-settings-advanced-(graf karta)-display options ili setings. -tu probaj te kombinacije -ako nije do monitora (a pri tom stoji na split) pogledaj u programu u diplay opcijama,mada ne znam zasto bi postojala opcija za ogranicavanje odvlacenja u drugi monitor,jer progr prepoznaje jedan desktop a ne da ima 2 monitora. Promijenjeno od gibanica (29.12.2008 u 12:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@Vaxter
Da loptica za tenis je loptasta, pa čak i okrugla.Ako pogledaš dva posta iznad mojeg tamo gospoda sve nešto misle da program ne podržava dva monitora.Upravo zato sam napisao to što sam napisao.I to je napisano u najboljoj namjeri da nekome pomognem, a ne da ga omalovažavam kao i svi moji postovi prije toga.Nažalost tamo gdje sam sada nemam drugi monitor da ga spojim na laptop i napišem cjelovito rješenje.
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Probaj da rzvuces nuendo preko oba monitora jer samo mikser ne mozes da odvojis
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |