|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Šta vi mislite o tome,koja firma koristi najbolju plastiku pri izradi klavijatura?
Nedavno je jedan poznanik došao na ideju da stare rashodovane i pokvarene klavijature šalje na reciklažu i pokuša na taj način da zgrne velike pare,pa me zanima mišljenje kolega,da li taj posao ima perspektivu u budućnosti,pošto su kvarovi na klavijaturama sve češći a lični utisak mi je da je i kvalitet plastike sve lošiji? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
starije sprave imaju kvalitetniju i cvrscu plastiku..ove nove,ko da su od plastike sto se prave gramofonske ploce,malo je cuknes i ona prsne u 1000 delova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Korg je odlican za reciklazu...hehehe
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Gala
To je jednom rekao i kolega Sejoroland...on valjda ima iskustva sa tim plastičnim materijalima...valjda prati i kretanje akcija na svetskoj berzi pa sam slučajno saznao da se najbolje kotira baš Korg reciklirana plastika...a i da ju je najlakše nabaviti... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Najbolja plastika koja je ikad postojala i koja će ikad postojati jeste KUHANA PLASTIKA koju je koristio ROLAND na G800 i G1000...Treba biti realan i iskren,ono majka više ne pravi...A najslabija mislim da je kod Korga PA50/60/80 i kod Yamahe Tyros,dok malo grebneš hebo si ježa i znanje...A pošto nije tema z aaluminij,neću ga ni spominjati,
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 45
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
to si u pravu alix,ja isto mislim da je najbolja i najaca kuhana plastika,jako ju je tesko ogrebati,ali mi se jedino nesvidja kod kuhane plastike sto,cinimi se da nema nikakvu elasticnost u sebi pa tako ako slucajno ispadne klavijatura da lako puca.ja mislim da nebi bilo lose napraviti klavijaturu da joj je kuciste od kuhane plastike tako da se negrebe lako a strane od neke plastike tako da ima dosta elsticnosti u sebi pa ako ti ispadne klavijatura da se samo odbije od zemlje ko guma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Slozio bih se da je plastika koja se trenutno upotrebljava dosta losija u odnosu na pre 10 pa i vise godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ma najbolja plastika je na i30
![]()
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
znam da je pa8oo ko iz rumunije.
roland mislim da je najjaci materijal.. danas su sve kalv kineske,ma sta pisalo na njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da mi je skinuti sa JV30 i obloziti Pa80, uhhhhhhhh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |