|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Kolege prvo da vam se pohvalim da sam postao i ja vlastnik korga m3 sa radias opcijom!
![]() Imali ko od kolega kakav set da mi ponudi (ili trampa) za prvu pomoc za m3 sa radias opcijom?? Od srede vec sviram tako da mi je vreme jako kratko da ga opremim za svirku. ![]() Jurcam vec nedelju dana po netu ali nista da nadjem pa cak ni na yumidi.com u download sekciji. Zahvaljujem se za svaku ponudu i pomoc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za sad se jos slabije nadje za njega, moj set ce biti gotovo uskoro.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U downloadu ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
romario...
nema nista u download za M3. Jedino ako sam preskocio nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Mislim da cu prodati pa800 i uzecu M3
![]() Slusao i probao sam ga napucanog do jaja, terce, ciganija, harmonike, sax, trube..da ne govorim o njegovim rom zvucima uh, strasno...!!! PS: u Down centru nema njegovih farbi, ali prebaci od bilo kog tritona i ili ubaci wav, aiff, sf...sve to prima, samo daj efekte i ko Bog!!
Procitajte pravilnik! Promijenjeno od mykeli (16.12.2008 u 23:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozz Kolege,
ja imam m3, sa radiosom, i imam setova, ali za nasu muziku slabo sve je siptarija, sve sam kupovo, i kostalo me je grko, ali ima ovdje clan Mico23 set za m3 za nasu muziku...pa mozda ti on moze pomoci... pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Korg pa2x
Pa u tome i jeste fazon sto meni trebebaju naj vise farbe za radias sa siptariju .... amza i kompanija. Na Extreme imam Moss pa i dosta dobrih setova ...... ali nazalost se to nemoze preneti na radias. Ali opet hvala kolega! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
druze javi mi se na private....mozda ti mogu pomoci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa ostacu jos koji mesec kuci da dovrsim to pa cu staviti u download...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, korg, radias, set |
|
|