|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svim, nedavno sam vidio kako jedan kolega svira na korg pa2x i kad pretisne PAD dugme pocne da jauce Kemal Malovcic.Zna li neko kako se ubacivaju ovakve fraze od audio (waw) na PAD tastere.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Sorry but morao sam, nešto najjače što sam u zadnje vrijeme pročitao na netu... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa može i ZAVIJA...To mora da si vidio na netu kod onih kengura što prodaju onaj jadni set...
Inače SVAKI WAV snimak (zavisi sad veličina) može se upotrebiti kod PA-serije (pa1,800,2x) i kad pritisneš PAD ono ti pusti taj snimak...Meni je to bespotrebno,radije punim memoriju sa bojama i DrumKitovima...A sad ne znam napamet kako se taj WAV podešava u Sampling Mode i stavlja na PAD...Trebo bi sjesti koju minutu na sinth da se prisjetim imena funkcija i dugmića... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E,brate,hvala ti,ulepsao si mi dan sa ovom provalom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
I meni je ulepsan dan mena sta.
![]() Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
povedeš vučjaka pored sebe pa ga nagazi kad naiđe Kemalova dionica ... he, he, ako ti kljava za puštanje Kemala treba onda si kupi Kemalov Zadnji cd i dombro ga islušaj i običnim plastikanerom spali do zadnjeg Kb-ajta naa ...
pozz od Jazz-a i velikog fana #a live# svirke .... za svaki slučaj pardon za ovaj komentar
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
znam da zauzima mnogo memorije ali to je dobro za na.pr. rap Fraze,-mozda dobro zvuci,stisnes dugme a ono crnac,-treba isprobat !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Mozda si malo sirovo postavio ovaj post ali ja vec duze vreme koristim clips iz domacih filmova, kao recimo "vozi misko" i slicne. Naj vise ih koristim u kola. E sad neznam kako se radi na Korgu ali siguran sam da ima muzicara koji ce ti pomoci uskoro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Nije to problem, ali zasto trpati bezveze i trositi memoriju, bolje stavi neku harmoniku iako je neces nikad koristiti, al j** je neka ima .. hehehe
![]() |
#10 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
halo, ljudi kad nije problem sto niko ne napise kako ide, ucitavanje semplova/multisemplova nije problem ali kako to prebaciti na PAD tastere odnosno tamo odakle se vuku sequnce za PAD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dugme, kemal, malovcic, pad |
|
|