|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Imam pitanje.
dali je moguče na pa500 zamenjati fabricke ritmove umjesto stavljat ritmove samo na user 1 i 2 napuniti ga komplet
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Poštovanje kolega!
Sve tvorničke ritmove možeš brisati, i usnimavati svoje, sa pa500 i to na slijedeći način.... Odeš na MEDIA, PREFERENCE, i tamo prvo isključiš one kvačice kod PROTECT FACTORY STYLE, i onu drugu ( ne znam sad napamet ). Zatim odeš na LOAD, i tamo kod upucavanja ritmova ti se onda otvore sve banke sa ritmovima, i onim tvorničkim, i USER1 i 2. Eto, nadam se da sam pomogao. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svirko za ovaj koristan post: | lagunabend (21.03.2011) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
hvala ti kolega
bas si mi pomogo nisam znao da moze to sad cu moci staviti bas puno ritmova ![]() hvala na pomoci
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Nema na čemu prijatelju,
i drugi put!! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2007
Downloads: 286
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav Svirko, vidim da te ima svuda,
pa evo da te upitam nesto oko ubacivanja stylova i zvukova. Kad se pojedinacno ubacuje styl (jedan) u ROM, da li on sa sobom vuce neke boje ili nesto drugo. Da li ima neka procedura. Ja sam ubacivao setove ali mi se da izvines USKURCHI kljava vjerovatno u globalu pa sada izbjegavam one fajlove global. Samo radim sa pojedinacnim stylovima i zvukovima. Zanima me da li styl kojeg ucitas ubacuje svoje farbe (boje) na Usere ili moras sve odjednom ubaciti. Eto, malo pitanjce? Vozdrica.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
pazi malo .sty je ekstenzija ritma i on se nikako ne ubacuje u rom ili ram, nego na neki od user1 ili user2 ili user3, a da bi sve zvucalo kako treba svi elementi vezani za ritam moraju bit u samoj klavijturi, tacnije ritam ne povlaci elemente (sempl bubnja, sempl perc ili vec sta je u kojoj traci dodijeljeno u samom ritmu) za sobom pri ucitavanju iz drugig seta.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brisanje, fabricki, pa500, ritmovi |
|
|