|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.05.2006
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
koji bi mogo biti ovo master (Tastaturu ima kao Yamaha dx 100) Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Jel ima neko da mi napiše ovu skalu????
PLS!!!
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo je vrlo verovatno master PC MK II.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala na pomoci
ovaj nije PC MK II Tastatura je velika,,,kod onoga sto svira puno su manje Tipke(tastatura) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Roland ED PC-300 USB.Mozda!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala
Nije Roland ED PC-300 USB,,,natpisi su drugaciji povis tastature |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Ovak....ja ču vam malo pomoč oko detalja,jel vidim da če tu bit sve i svašta....nije ovo nije ono....
Kad pretražujete midi kontrolere po netu gledajte da je ime firme u Gornjem desnom kutu i da samo sa ljeve strane ima funkionalne tipkice i lampice,ima 3 oktave,iznad tiki (za sviranje) ima puno natpisa...vjerojatno imena funkcija za neki menu ili nešto.... ,i naravno da je kontroler sive boje. I koliko sam vidio na njegovoj drugoj you tube snimci,taj kontroler ima mali plavi ekran kod tipkica za menu. Crveno - Bitno Plavo - Najbitnije
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (13.11.2008 u 22:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###jel vidim da če tu bit sve i svašta....nije ovo nije ono....###
Momci pokušaju pomoći koliko god mogu a ti njima kontre NIJE OVAJ,NIJE ONAJ... Onda idi pa sam vidi koji je...Ne znam što postavljaš pitanje ako misliš pucati kontru na svaki odgovor...Dakle zahvališ se i kažem čini mi se da nije taj,a ne tako arogantno...Bez zamjere ali momci ti samo pokušavaju pomoći koliko mogu...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
na svaki odgovor sam se Zahvalio
ako Alix mislis na mene ,,Nije ovaj,,Nije onaj,,,, nemoj se javljati nikako ako neznas,,,ali sam usporedio neke slike i dao sam na to odgovor Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###nemoj se javljati nikako ako neznas,,,ali sam usporedio neke slike i dao sam na to odgovor###
Da si malo mućno,poslo bi PM na YouTube dobio bi odgovor momka koji je sinth,koji model,ama SVE šta te zanima nego da ovda narod gnjaviš ..Samo toliko i ne mislim se raspravljati s tobom,ok?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, master, midi |
|
|