|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...Tražim akorde Tošinog prepjeva pjesme "Nesanica", po mogućnosti u tonalitetu njegovog studijskog snimka. Na netu što god da sam našao suviše je pojednostavljeno. Moram priznat da ga ni nakon sat vremena traženja nisam baš uspio pohvatat.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam trubacku verziju te pjesme (tema iz filma "Ivkova Slava") skino po sluhu...valjda je tonalitet isti ko kod tosinog prepjeva..a da li ti skidas po sluhu ili iz nota??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma po sluhu
ma svirao noćas pa sam možda i oglušio malo hehe ajd sredaj mi molim te što hvata u kitici akord za akordom, već ću se ja snać' ...poslušaj negdje tošinu ver. pa reci da li je to to, ne mislim dal je taj tonalitet, nego dal su to ti akordi,,,ma kužiš šta mislim |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate probaj...
EDur-na srcu mi leži jedna (Am) stara (Dm) rana,koja neće iz njedara (E dur) nigde... u drugom stihu isti akordi...pa onda imaš ponovo drugi stih...(Edur) pa se srce (A dur) pita (Dmol) moje,bez nje živeti ...(Edur)... možeš ih "ukrasiti" sa još par akorada ali ovo ti je najosnovnije verzija... REF: (E dur) idi,idi (Amol)nesanice...da mi zora bol ne stva (Dmol) ra...idi pusti (E dur) me,da je odsa(Amol)njam... P.S. Toše ili ne pevač koji peva bi trebao da je peva iz E dura (eventualno F) pa tako i skini...pozzzz foršpil ideš u C dur itd... |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
mislim da je Tose pjeva iz G ili Gis dura... evo ti akordi iz G-dura
G------------------cm-----As-- Na srcu mi lezi jedna stara rana f------fm6----G--- koja nece iz njedara nigdje G--------C7----fm pa se srce pita moje --------fm6-As------fm6--G bez nje zivjeti kako li je, kako li je Ref. G------cm-------------------fm-----cm Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice cm--------fm--------As---fm da mi zora bol ne stvara G-------------------cm idi, pusti me da je odsanjam |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e, al tih par akorada su bitni, osnovu znam...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E ovo se čini ok! Moram isprobat.
Hvala. G--------C7----fm pa se srce pita moje Ovaj C7 mi ne paše? "pa se srce" odpjeva tako da rastavi na tonove G--GIS--H--C, pa onda "piiii" u "pita moje" ode na CIS ton Neam pojma! Promijenjeno od TomyCroSound (27.10.2008 u 09:37 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi ovako Edur,Amol,Fdur,Ddur,Edur,Pa onda na Pa se srce pita moje to ti je Bdim,zati Dmol,Pa Hdim,Pa Edur,to je strofa.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
pokusaj C7 plus 9, znaci, c-e-g-b-des, ili ovaj isti akord ali bez tona c...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za sada jedino paše G+Cis+E
...meni je to još uvijek "čudno"; moj test: http://rapidshare.com/files/157990932/Testis.mp3.html Promijenjeno od TomyCroSound (27.10.2008 u 12:36 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nesanica |
|
|