|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2008
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav kolege,
Ovo mi je prva tema i post ovde. Nedavno sam se zainteresovao u aranzere, nakon sto sam bio na jednoj svadbi. Muzika je bila strava. Inace sviram harmoniku od malena. Uglavnom, uzeo sam Korg pa50 kao pocetni aranzer i ubrzo sam ohladio kad sam cuo zvukove na prijateljevom korgu pa1x. Odlucio sam da uzmem isti, posto je on dobar drug, i dace mi sav materijal i setove koje ima. Ja znam da je ovo previse za mene posto sam pocetnik, ali zaista sam zainteresovan i siguran sam da mogu dosta da postignem. Moje pitanje - Koji je naj laksi nacin da sve setove, semplove, ritmove, settings, itd.. kopiram sa njegovog aranzera na svoj? Jeli postoji nacin da se uradi kompletan 'back-up' njegovog aranzera i prebaci na moj bez dodatnih zajebancija, namjestanja i tako to..? Dakle hocu da imam sve njegove setove, i da sve bude kao i kod njega, odredjeni semplovi vezani sa ritmovima tacno kao kod njega. Hvala mnogo unaprijed, i odusevljen sam sa informacijama koje sam nasao na ovoj stranici! Pozdrav, Jovica iz Kanade |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kompletno, kopiranje, pa1x, pomozite |
|
|