|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
U subotu u mom gradu svirali svadbu Enes Mavric,Boki Milosevic,Aca klavijaturista iz Arandjelovca,jedan harmonikas sa Granda,Kostic violinu.Pevali Bane Sevic (Pevac),Goca Bozinovska,Goran Medeni ,Darko Filipovic.Nisam se nesto bas toliko odusevio.Imali su 8 dinakord horus lajn kutija i svirali su iz mesta.Nije mi se svidjalo kako im radi razglas.Odvratno.Svirali su jako tako da je bilo pistanja,ujanja razglasa.Svirka nadimacka.Nisam se nesto odusevio ni sa Enesom Mavricem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eve vi joste slika i na kraju ja (Levo) sa harmonikasima Sasom i Zoranom iz moje ekipe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Taj drugi harmonikas sa Granda je Bolek (Bobek) on radi sa Borkom Radivojevicem,inace orkestar "Bokijevci" polako puca jer su im otisli najbitniji sviraci poput Radeta Kosmajca,Cakije,Pece i Nese Bekovica a ostali koji su pristizali u orkestar nisu adekvatne zamene za njih.Tako da to sto si naveo nista nije cudno jer se to i ocekivalo od njih.
Uskoro cete imati prilike da vidite orkestar Bokija Milosevica sa Endzijem kako svira aranzer i Bokija da duva u klarinet....to im je sudbina ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad smo vec kod Bokija Milosevica i Granda da vas pitam nesto. Da nema neko slucajno ona kola sto pustaju na kraju Grand Show i Grand Parade ?
Promijenjeno od marco (08.09.2008 u 13:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Marco imam ja jedno njihovo kolo pa cu ga staviti na download.
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Ljudi pa pola tih sa granda su muzicari koliko i oni u nizoj muzickoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa da,ima ih na Grandu i dobrih i losih a i srednjih.Ocekivao sam od Bokijevog orkestra da bolje zvuce ali cabar.Razglas im pun nekih donjih srednjaka 240-320Hz,samo mumla.Violina je ocajno radila.Dobro svira Kostic i Aca klavijaturista iz Aranjelovca.Enes forsira njegov stil sa juznim trilerima i tako.Nista se nisam odusevio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Belaj boy
|
![]()
Tu su stvari odavno jasne.To je bio orkestar Enesa Mavrica I Nese Bekovica,pod menadzerskom upravom Bokija Milosevica.Svaka cast Bokiju za minuli rad ali sad u nasem okruzenju postoji najmanje 50 klarinetista koji sviraju mnogo bolje od njega.U krajnjoj liniji koja je uloga klarineta u toj pucackoj Pozarevackoj varijanti svirke?Ne postoji klarinet u toj svirci.Drugi vazan detalj je Nesa Bekovic koji po mom misljenju svira daleko bolje od Enesa ali to je opet stvar ukusa.Bez Nese to vise nije to.Njima je glavna fora bila da izgruvaju ta navezbana kola a posle pesme sviraju Slavisa Djordjevic i Zoran Paunovic i drugi harmonikasi koji su bili u opticaju.Naravno da je veliki minus i to sto vise ne radi Kosmajac a za njega nema adekvatne zamene na kugli zemaljskoj.(OK.lik je Srecko Krecar sto se tice pevanja ali svirka?????,ma ni blizu Radeta.).Sve u svemu prica sa tuznim krajem a izmedju ostalog dosta su i trajali,red je da i neko drugi malo uzme lovu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bokija, milosevica, orkestar |
|
|