|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
koji je bolji korg is50 ili korg pa 50/60 i dali su ta dva jos bolji od yamahe psr1100? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
druze u yamahe se nerazumem a mogu ti reci da je pa50 super sprava.imao sam is35 i is50 i nisam se nesto odusevio.pa50 ako se dobro nabudzi radi do ja....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobro,nije bas do ja.. ali moze lepo da radi samo sto ima dirku najlosiju koju sam ikada sreo.Ja bih pre uzeo pa50 nego is ipak je novija klavijatura.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Zavisi,a stvarno imas dosta slicnih tema i postova o tim klavijaturama. Uzmi Pa60 ima bolju dirku,ako imas pare za nju. Is nikako,a ta Yamaha zaista moze extra da zvuci kad se sredi. Medjutim najbolja varijanta ti je Pa50.
Najvise ritmova,drugara,pomoci,i ostalog. I polako sa kupovinom,ne kupuje se svaki dan. Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
korg.najvise zbog usera.
yamaha nema te mogucnosti ko korg.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
moja yamaha stvarno dobro zvuci e sad sam cuo ove pa 50 imaju dobre ritame i za zabavnu i narodnu muziku pa sad trazim sovet dali da menjam ili ne ali do sad obavlja sva poslova ova moja psr 1100. pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Da tek kupujesh klavijaturu pre bih ti preporuchio pa50, iako sam yamahash.
Samo zato shto cesh lakshe pronaci za njega sve shto ti treba, ima vishe memorije itd. Ako vec imash psr1100 i kazesh da ti radi posao, nevidim zbog chega bi je menjao... Lichno bih pre uzeo psr1100, ali meni ne treba pomoc u pravljenju ritmova, boja i sl...
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja bih zadrzao PSR-1100.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, is50, pa50 or 60, psr1100 |
|
|