|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ovako .Prije dve godine su mojoj sestri ukrali kola Polo 1.2 2004 godiste.Prijavila je to na policiju i igrom slucaja u nekoj raciji u Beogradu ta su kola nadjena .Preko Interpola su joj javili da se kola nalaze u Beogradu i da ce joj javiti kad moze da dodje po njih .U kakvom su stanju sad nezna jos nista ali planira da bi uzela u Beogradu slep sluzbu da jih dovuku u Sloveniju .Dole bi isla sa avionom da sredi sve papire koje mora i onda se vratila ili sa slep sluzbom ili avionom .Dali mi moze neko ko zivi u Beogradu doci do informacije koliko bi morala da plati slep do Slovenije i ako bi ju mogao taj covek da doceka na aerodromu i da ju vozi do policije gde su kola dok ne obavi svu proceduru oko papira .
Hvala svakom ko moze da pomogne oko informacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
fićo pa ajmo ja i ti po auto odletiti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ne moze Eli tako.Mora vlasnik preuzeti vozilo sa licnim ispravama naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ma eli bi hteo da posjeti neku sigurno u BG pa zato hoce da ide.hehehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Slep sluzba ti je oko 60din kilometar u jenom pravcu ali racuna se i vracanje pa mu to dodje 120din kilometar. Ali sigurno moze da se dogovori i za manje jer je velika kilometraza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
bem mu miša svi me prave kurvarom ovdje a ja tako fin i miran eeeeeeeeeee.sejo zato postoji notar i punomoć internacionalna hehe barem ti bi to trebao znati,radiš u policiji a neznaš ccccc.nego sam ja mislio da ja i fićo to auto dignemo i uvezemo kod mene u bih tako da i ja imam auto novo hehehehehhehe.a ti bi mi pomogao na carini jer imaš veze tamo kad si mogao srediti alixu i alenu ukradeno auto možeš i meni......OVO JE BILA SAMO JEDNA MALA ŠALA NARAVNO
Promijenjeno od elvir (15.08.2008 u 19:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
beograda, nekog, treba, usluga |
|
|