|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kolege neznam dali ste vidjeli ali izasao je novi korgov aranzer PA588
http://www.korgpa.com/pa_root/en/news/news.html?en |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pa i nije baš tako nov, već od trećeg mjeseca se mogu naći informacije (slike specifikacije i sl.) o njemu, samo Korgu treba malo duže dok uvrsti novi prozivod na službene stranice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Zna li neko koliko ovo kosta ? Mislim da ce izaci i Korg 577 i Korg ferguson kako su krenuli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Koliko sam skonto nije sempler
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nije sampler a nije bas i neki aranzer, svirao sam ga. To je vise PIANO model koje
ima nekoliko stilova u sebi takodje i aranzerske funkcije al najveca paznja je obracena na PIANO glasove i funkcije.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ako ko misli da je to dobar aranžer neka ga kupi...Sa 88 hammer tipki ko mi odsvira kolo ili trilere na njemu,ko na 61 poklanjam mu pa2x...To je KOrg vidio Yamahine vrhunske klavire pa in bajagi da razvije svoga,ko ono:Vidjela žaba gdje se konji podkivaju pa i ona digla noge...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, korgov, novi |
|
|