|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko otprilike kosta i gde moze da se naruci?
Za Pa seriju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kakav čitač kartica kolega za PA-seriju?
Daj mi reci koja ti to budala reče da i to postoji... Pusti bolan priče NE POSTOJI nikakav čitaš za PA-seriju... A svašta...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Jel ti to hoces PCMCIA od PA80 da procita PC, da ubacis Flash Card u PC???
Ako ti to treba...ovde imas sve o tome pa i cene!!! http://www.psism.com/automobile-tester.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() Kaze, citac, da bi se ubacivali semplovi na karticu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
....????
Sta je pisac (aleksandar031) time hteo da kaze???? Ko kaze citac? Pitanje ti nije u opste jasno? Jel tebi treba Flash Card? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni tek sad ništa nije jasno...
Jebo lud zbunjenog a javio se blesavi pa ćoravom jebo znanje,a gluhi je bratu od ćoravog sredio sestru od zbunjenog.Kasnije se u priču ubacio i buđavi koji se sa riđim kupio čitač za PA-seriju,a nisu znali da je mrki taj čitač prodavo pod lažnom licencom kvrđavog koji je šemu ukro od ludog...I šta se desilo? Pa eto Jebo lud zbunjenog,a javio se blesavi......itd,itd....
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kao 1 - niti je lud j.... zbunjenog.....nista od toga
2 - javio sam se ovde da bih pitao za savet, da znam cackati oko ovoga ne bih se ni javljao 3 - taj covek koji me ,,savetovao,, je presao iz volovskih kola u mercedesa (u muzickom smislu), do juce svira naIS50B, sad naPa800 4 - sustina je - moze li racunar da ocita karticu, da se preko njega ubacuju semplovi i snimaju na nju? Taj rece - TREBA TI CITAC...... Ili to moze na klavijaturi sve da se snima na karticu?Eto, o tome pricam......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
kupi obican citatac memorijckih kartica ,imas u svakom ps shopu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Vezano za klavijaturu nista korisno neces moci da uradis preko citaca kartica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Vezano za klavijaturu nista korisno neces moci da uradis preko citaca kartica.###
Upravo tako...Ne vidim kako bi moo tajčitač da ti pomogne,kad imaš HDD ili USB-a ta metoda sa karticom je obično bacanje para...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
citac, kartica |
|
|