|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
hej ljudi imam 2000 eura i ne zelim nikako da ih bacim, evo citavo ljeto gulim za njih tako da mi komentari onih koji nisu probali ili napamet pricaju ne trebaju... Znaci imam powermate 1000/2 i hocu da uzmem par kutija koje ce da rade extra na taj mixer a kasnije cu opet uzeti dve inace idem na to da uzmem 6 kutija i da kompletiram se al za sad 2 hocu naj bolje, to je mnogo novca i ne zelim da pogresim, tako sta mi preporucujete i malo ako mozete naravno koji komentar u vezi kutija koje bi mi pasale... Ma shvatate pitanje
![]()
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
D-lite 15-3.Ne mozes se zeznuti sa tim kutijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dynacord F150.....za mene su strava...znaci probao ih i bile kod mene mjesec dana,kum mi ih posudio,jer ima 2 para F150...za mene naj bolje kutije koje sam probo...al to je moj ukus...naj bolje probaj sam,par modela i par marki...sam ces znati naj bolje sta ti pase...F150 ti se krece oko 2000-2100 eura
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja cu ti preporuciti D-lite 15-3 Dynacord, ja ih imam, fantasticne su...
Druga varijanta... Znas Dragana Simendica iz Patrole, on prodaje svoje CP, ima 8 kom, prodaje ih jako povoljno, cuj se sa njim ako ti to odgovara, da napravite kombinaciju ![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
dragan je moj friend, rekao mi je ali meni za sad ne odgovaraju, videli smo se pre vikend na svirci u samcu... eto da ne otvaram novu temu znaci dragan patrola prodaje corus line pro, mislim da su te, 1000km komad, bas mi je rekao ako nekom treba a evo i djolebn takodje...
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
D-lite 15 ti je najbolji izbor ali i Zx5 je extra dobra solucija!Samo nesto od toga i nista drugo ti nece kao raditi tako da znas!!!
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###sta vali zx cetvorkama , ljudimise zale od jacine stavim dve sx 300 i dve zx 4 , sa powermate 1000 ,2.###
Drug ZX4 i ZX5 su velika razlika...ZX5 imaju mnogo izrazitiji bass i čistoću dok su ZX4 malo mutnije i normalno jeftinije...A inače i sx300,zx4,zx5 su vrhunske kutije koje stvarno daju maximum za svoje pare...D-lite 15-3 su teže od zx5 ali i imaju vrhunski zvuk,al ope ima ljudi što im se ne sviđa njihova reprodukcija zvuka,pa im zx5 odrade nekako bolje...To odi brate u ranju pa to iprobaš i imaš mir...I ja isto par dana sam svakodnevno odlazio u Korgovu prodavnicu probavati pa800,pa2x,itd dok nisam shvatio šta ja upravo želim...Tako da ako imaš 2000eur,odi u trgovinu i pokaži ih trgovcu da si ozbiljna mušterija i da nađeš z asebe pravu kombinaciju,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@dugmic
ja nisam rekao da im nesto fali ali kazem da ne mogu ni da pridju D-Lite 15 i Zx5 kutijama pa ti pricaj sad sta hoces!!!Prvo sto su jace od nje za po 200w,drugo kod njih je horna 2" a na Zx4 1,2'',trece bas zvucnik kod je kodnjih mnogo kvalitetniji nego Zx4 i jedina prednost Zx4 sto je laksa ali kad pogledas to sto je laka i to stoji na stalku, ne nosim je ja na ledjima celu svirku ![]()
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala ljudi! Uzimam ove D lite 3! Iza vikenda cu u Banja Luku da ih uzmem... valjda se necu zeznuti s njima svi ih nahvalise! Znam da ti Marco7 koristis Zx5, ja sam mislio njih al nije velika razlika u ceni a vidim u zvuku koliko toliko jest ipak ova je trosistem, to mi je naj bitnije... i naravno da li su izdrzljive da ne bude sutra odvojio se unutra neki kabal i tako to ipak su skupe... Ako je imao ko kakvih problema sa njima dobro dosao komentar... Takodje negde sam procitao da Djolebn ih ima 6 komada..
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2000, brzi, eura, help, kutije, uzimam, za2week |
|
|