Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 06.07.2008, 01:47   #1
LOPOVSKA-POSLA
Banovan!

Registrovan/a dana: 11.03.2008
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
LOPOVSKA-POSLA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Ljubavne sms poruke

Znas li koliko je Sunce, nebo, zvezde…? Znas li mozda koliko jedan vek ima minuta? E, da znas, objasnila bih ti zasto je sve to malo u odnosu na tebe
Mozda nikad neces znati da te neko gleda izdaleka i da te neko vjerno ceka, mozda nikad neces saznati da nekog srce boli, mozda nikad neces znati da te neko voli!
Sanjas li ikad da cu kroz vreme proci, sanjas li ikad moje oci, sanjas li ikad da cu ti doci, sanjas li ikad mene i sebe, sanjas li ikad da ne mogu bez tebe?
Nocas pada kisa, sve jace i jace, kao da bog nad nama place, kao da broji trenutke neke tako daleke! Kap po kap tragove brise, ono sto smo bili, a nismo VISE!!!
Ova poruka je poslata pre 1000 godina u kosmos u nadi da ce pronaci najsladje stvorenje na planeti Zemlji. Ovog trenutka misija je uspesno zavrsena!
Molim te nemoj se iznenaditi, moram ti nesto reci. U bolnici sam. Pronasli su mi kamen u bubregu, pijesak u crijevima i TEBE U MOM SRCU!
Jedan savjet: cuvaj se. Jedna molba: ne mijenjaj se. Jedna zelja: ne zaboravi me. Jedna laz: ne volim te. Jedna istina: strasno mi nedostajes!
Kad se ponoc spusti na prozor tvoj po zvezdanoj prasiniti ti saljem poljubac svoj, nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja, nek ti tiho sapne da te volim ja!
Mogu umrijeti i moze vjetar da me srusi, ali sve je lakse dok sam ti u dusi, moze suza iz oka da mi krene, ali je lakse kad u svom srucu cuvas ljubav za mene!!!
Ja sam kao leptir, svetlost me mami, a sjaj u oku tvome vidim u tami… Voli me, ljubi me, al samo pazljivo jer na mome srcu pise - PAZI LOMLJIVO!!
Bori se za srecu, za ono sto zelis, sto mnogo ti znaci nemoj da delis, ne brini za druge jer ce se snaci a ljubav poput tebe tesko je naci!!!
Ljubav je kao delfin koji obasjan mesecinom pliva u beskrajnoj toplini tvojih ociju, zato ih nemoj zatvarati jer kazu da delfini umiru u tami…
Sinoc sam poslao andjela da te cuva. On se ubrzo vratio pa sam ga pitao zasto , a on mi je rekao da andjeli ne cuvaju andjele..
Neka te nebo obasja kad se tama pojavi oko tebe i neka ti andjeli ne daju da places kada ti suze ispune oci jer ti zasluzujes da zivis u svetu ljubavi.
Kazu: Od redbula se dobijaju krila. Zato ti nikada necu dati da pijes redbull, jer bi tada najsladji i najbolji andjeo sa ovaga sveta odleteo….
Upisi u srce ime moje, neka te vodi kroz snove tvoje, neka te cuva od svake boli, neka za tvoju srecu moli i neka ti kaze da samo tebe voli!!!
Duboko vjeruj u ono sto zelis! Zapamti izgubljeno je samo ono od cega smo se odrekli! U zivotu pozeli samo jedno: da ne volis izgubljeno i ne izgubis voljeno!
Ova poruka ima svoj zadatak da ti stavi osmeh na usne sladak.Ako nije uspela, odmah se nje resi, a ako jeste-opet se nasmesi.
Tezi visokome jer u dusi ti leze skrivene zvezde. I sanjaj jer snovi prethode svakom cilju.
Znas moram ti priznati nesto. Necu te voleti vecno. Ma ne ljuti se, ni zivot nije vecan! Volet cu te samo onaj dio vecnosti koliko traje ovaj zivot.
Kad si se ti rodila bilo je tmurno, grmelo je i padala je kisa. Znas zasto? To je nebo plakalo jer je izgubilo najdrazeg andjela - TEBE!!!
Reci zvezdi sto na nebu sja, nek te poljubi kad ne mogu ja.
Pogledom pratit cu te, dodirom hrabrit cu te, zagrljajem branit cu te, poljupcima hranit cu te, suzama tesit cu te, zauvek volet cu te !
otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i nedaj mi nikad da izadjem.
Svitanje bez tebe puna su praznine, oblaci na nebu pisu tvoje ime tu kasno u noc…dokgrad tone u san, jacu samo zbog tebe docekati novi dan!
Moze da prodje i tri hiljade godina, moze da ljubis usne drugima, ali nikad te necu zaboraviti. Mogu sutra da umrem,moze dusa da mi uvene, ali te necu zaboraviti.Mogu da mi izbrisu secanje,mogu da mi ukradu uspomene na tebe,kako da zaboravim smeh tvoj, kako da zaboravim pogled tvoj, kako da zaboravim koliko sam se molila da ne odes, kako da zaboravim da te VOLIM vise od ZIVOTA vise od SVEGA.
Smem li da te vidim cesto pitam sebe,ne smem da lazem da ne mislim na tebe. Volim te al dusa mi vene jer postoji pitanje VOLIS LI TI MENE?
Postoje noci kad suze same teku, kad covijek umire od boli, kad nema snage da moli a osjeca samo jedno; da nekog voli…
Veceras cu rano ugasiti svjetlo. Zatvorit cu oci i osjecati tebe. Lezat cu tako dugo, dugo do jutra i tada shvatiti da sam opet varao sebe!
Nista te nisam pitao, nista te nisam molio, drugi te ljubio, a ja te voleo.
–<–<@ –<–<@ –<–<@ –<–<@ –<–<@ ruze za tebe da se setis mene!!!
Zivot mi je pustinja bez kraja a ti imas kljuc od raja.
Vatra, vatra tinja u noci, a ja sanjam da cu ti doci jer svatko treba nekog kraj sebe, a ja trebam upravo tebe.
Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se verojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!
Ako me ikada budes napustio… smijem li onda poci sa tobom??
Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.
Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepsi par…
Imaš lepu majicu… a ima li ta majica adresu i broj telefona?
Izvini, devojčice, koliko je sati? -Pola jedanaest. Mislim da je vreme da se upoznamo….
Da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili da prošetam ispred tebe još jednom?
Znaš li gde se nalazi najdalji kamen u najdubljem okeanu? -Aha! -A najdalja zvezda u svemiru? -Aha! -Onda znaš koliko te volim!!!
Ušla si mi u svidjanje ‘oćes da se zanimamo?
Rekli su mu da te lako osvojiti, ali teško zadržati. Volela bih im pokazati da nemaju pravo. Šta kažeš?
Mala, objavljujem ti rat, jer imam prema tebi osvajačke pretenzije.
LOPOVSKA-POSLA je offline   Reply With Quote
Star 06.07.2008, 03:13   #2
jeftabgd
Belaj boy

Registrovan/a dana: 16.01.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 534
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 70 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg Pa-800,Dallape,Guerrini.
Interesi: sakupljanje mp3,narodna kola
jeftabgd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
jeftabgd pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Dobre su poruke.Romanticne,za startovanje riba.
jeftabgd je offline   Reply With Quote
Star 06.07.2008, 06:02   #3
No.1
Odomaćeni član

No.1's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2007
Godina: 41
Downloads: 1585
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa3x
No.1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
No.1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepsi par…

Ova ti je od Dragana Mirkovic.

Favoriti

Oznake
ljubavne, poruke, sms

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije