|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.03.2008
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mozda nikad neces znati da te neko gleda izdaleka i da te neko vjerno ceka, mozda nikad neces saznati da nekog srce boli, mozda nikad neces znati da te neko voli!
Nocas pada kisa, sve jace i jace, kao da bog nad nama place, kao da broji trenutke neke tako daleke! Kap po kap tragove brise, ono sto smo bili, a nismo VISE!!!
Molim te nemoj se iznenaditi, moram ti nesto reci. U bolnici sam. Pronasli su mi kamen u bubregu, pijesak u crijevima i TEBE U MOM SRCU!
Kad se ponoc spusti na prozor tvoj po zvezdanoj prasiniti ti saljem poljubac svoj, nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja, nek ti tiho sapne da te volim ja!
Ja sam kao leptir, svetlost me mami, a sjaj u oku tvome vidim u tami… Voli me, ljubi me, al samo pazljivo jer na mome srcu pise - PAZI LOMLJIVO!!
Ljubav je kao delfin koji obasjan mesecinom pliva u beskrajnoj toplini tvojih ociju, zato ih nemoj zatvarati jer kazu da delfini umiru u tami…
Neka te nebo obasja kad se tama pojavi oko tebe i neka ti andjeli ne daju da places kada ti suze ispune oci jer ti zasluzujes da zivis u svetu ljubavi.
Upisi u srce ime moje, neka te vodi kroz snove tvoje, neka te cuva od svake boli, neka za tvoju srecu moli i neka ti kaze da samo tebe voli!!!
Ova poruka ima svoj zadatak da ti stavi osmeh na usne sladak.Ako nije uspela, odmah se nje resi, a ako jeste-opet se nasmesi.
Znas moram ti priznati nesto. Necu te voleti vecno. Ma ne ljuti se, ni zivot nije vecan! Volet cu te samo onaj dio vecnosti koliko traje ovaj zivot.
Reci zvezdi sto na nebu sja, nek te poljubi kad ne mogu ja.
otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i nedaj mi nikad da izadjem.
Moze da prodje i tri hiljade godina, moze da ljubis usne drugima, ali nikad te necu zaboraviti. Mogu sutra da umrem,moze dusa da mi uvene, ali te necu zaboraviti.Mogu da mi izbrisu secanje,mogu da mi ukradu uspomene na tebe,kako da zaboravim smeh tvoj, kako da zaboravim pogled tvoj, kako da zaboravim koliko sam se molila da ne odes, kako da zaboravim da te VOLIM vise od ZIVOTA vise od SVEGA.
Postoje noci kad suze same teku, kad covijek umire od boli, kad nema snage da moli a osjeca samo jedno; da nekog voli…
Nista te nisam pitao, nista te nisam molio, drugi te ljubio, a ja te voleo.
Zivot mi je pustinja bez kraja a ti imas kljuc od raja.
Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se verojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!
Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.
Imaš lepu majicu… a ima li ta majica adresu i broj telefona?
Da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili da prošetam ispred tebe još jednom?
Ušla si mi u svidjanje ‘oćes da se zanimamo?
Mala, objavljujem ti rat, jer imam prema tebi osvajačke pretenzije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Dobre su poruke.Romanticne,za startovanje riba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepsi par…
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ljubavne, poruke, sms |
|
|