|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 923
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo svima gde da nadzem terce za pa 800 trazio sam u download ali ni sam nasao ako neko ima postaveno u download u neki set nek mi posalje link, hvala svima.
Pročitajte pravilnik posebno tačku 2 Promijenjeno od tesla (11.02.2010 u 20:10 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.04.2008
Mjesto: sokolac
Downloads: 185
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: pa 800
Interesi: tuning i styling
![]() |
![]()
ja imam terce radjene sa obradom semplova u dk,odnosno iskoristim ram boje koje su semplovane i u dk modu prestimam gje treba i snimim u semplove mada zauzima kao i bilo koji drugi sempl ... to poslije nalepis gdje ti treba...i furas,samo se nemogu transponovati...
A ima varijanta u ensemble modu,one su molske obicno gornja terca i durske gornje isto,a mogu se transponovati i uzimaju malo mem.ssd kao user scale. posalji mi na pp svoj mail i posjeti me pa cu ti poslati
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 923
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
postovani ........ zdravo svima = dali zna neko kako da ubacim ritam na bank ..na mesto fabrickih korg pa 800
Pridrzavajte se teme !!! PROČITAJTE PRAVILNIK Promijenjeno od tesla (11.02.2010 u 20:07 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ides na Media pa na Preferences i trgnes stiklu od "Factory Style and Pad protect". I sada kad ucitavas ritam mozes da odaberes da ga ucitas i na neka od fabricke banke.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
lock!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, terce |
|
|