|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao svima novi sam na forumu a koliko sam viddeo ima dosta problema sa ram memorijom kod pa800. mene zanima da li kod svih serija crkava tj da li je to fabricka greska i da li na neki nacin moze da ne dodje do kvara ili bolje receno ko ji je uzrok. Pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2005
Downloads: 505
Uploads: 1
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
imao sam i ja druze problem stim prije mozda dvije nedjelje tako da i ja neznam sta je to jer vecina ima problema sa Ram memorijom kod pa800..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Postoji razlog da je nela fabricka greska posto ima dosta koi imaju problem sa ram pa 800, mozda to zavisi i od OS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
![]() |
![]()
Pa konkretno ako neko zna znaci da li je u pitanju fabricka greska ili postoji neki drugi razlog. znaci ako neko zna 100% odgovor, to me zanima pre nego sto kupim klavijaturu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Mom prijatelju je crkala ram memorija kad je ucitao neki set skinut sa interneta koji je bio veci od 64mb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
hmmmm... nikad nisam imao RAM problema na pa 800, sve radi bezprijekorno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nisam licno imao problema sa ramom na klavijaturama, ali imam iskustva kad su u pitanju tudje klavijature. Npr. moj prijatelj je u pa800 ubacio ram od TR-a, i normalno odgovara po veličini i količini megabajta ali po frekfenciji ne. To on naravno nije znao i nije obraćao pažnju. Dok je upalio klavijaturu izgorio mu je displej koji je malo skuplju kod pa800. Učutavanje većeg seta od količine megabajta ne dovodi do izgaranja rama već se set jednostavno ne učita kompletan - nedostaju posljednji semplovi. Ako imate još kakvih pitanja vezano za klavijature, razglase, studio opremu, harmonike, gitare slobodno pitajte. Svima želim pomoći i dati valjan savjet.
Amir Ćefo AZ records |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: R_dam (NL)
Godina: 45
Downloads: 729
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Care pa kako si rijesio problem , ako nije tajna koliko si platio... Pozz...
![]() |
#9 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Korg je izbacio zvanicno obvestenje da je pustena u prodaju jedna serija sa greskom u Ram-u
http://www.korgpa.com/pa_root/en/pro...sappearing_Ram , a u ostalih 99% slucajeva je neznanje, neznanje i samo neznanje. Ja u moj Pa800 samo @ovno sto nisam stavljao ![]() Eto npr. kolega Amir prica o nekakvom ubacivanju Ram memorije od Tr-a, samo mi nije jasno gde ga je ubacivao i gde odgovara po velicini i gde se uopste stavlja ta ram memorija u Pa800!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ja koliko sam cuo problem izazivaju setovi koji su preko 64 mba sve ispod ide normalno,ja sam samo kupio pa800 pa me nemojte strasiti u startu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
memorije, pa800, pitanju, ram, vezi |
|
|