|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
stlno pokusavam ali nikako da uspijem . ima li neko voljan da mi kaze kako se to radi. imam midi kablo i muzicku karticu creative! hvala unaprijed ! pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
evo zagi reci cu ti ja nisi napisao dali je to midi kabal da ima usb ili djojstik konektor i koju creative cartu imas odnosno koji prikljucki su na njoj i sta hoces da snimas dali midi fajlove ili audio fajlove ako imas kabal midi to usb spojis usb na kompjuter a midi in na kablu spojis na midiout na sintu a midi out na kablu na midi in na sintu kad otvoris sekvencer u kojem ces da snimas imas uvek midi device setup tu mu odaberes da je tvoj midi usb i odma ce ti primati tonove koje budes sviro ako imas midi to djojstik........... ako hoces da snimas audio .........ako,, ako....napisi sta hoces da radis i sa kojim programom i dobijas odgovor i savet vako mogu pisati za citav referat i sam te vise zbuniti pozdrav fico
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
fico evo ovako taj kabal je ovako u kompjuter je petnaest pinski kao onaj za stmpac samo malo manji a u klavijaturu dva petopinska djeka midi in i midi out. a creative kartica ima 4 boje i onaj jedan za midi kablo. samo mi reci sta da pritiskam na klavijaturi a sta na pc? hvala! pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
i jos nesto ocu da snimam midi. za audio je malo komplikovanije treba ozvuciti prostoriju znaci ocu samo midi. hvala! pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
jos samo napisi koji program imas za snimanje cubase cackevalk pro tools itd fico
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Najcesca greska u ovakvim slucajevima je pogresno spojen midi kabl.Ne mora to biti slucaj kod tebe, ali pokusaj drugacije da spojis.
I kao sto fico rece, koji program koristis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
cubase sx2.0
|
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
htjeo bih da snimam u cubaseu ili sound forge. samo da mi je spojit posto imam neke svoje pjesme za djecje festivale pa da ne snimam na audio kaseti nego na cd-u. hvala! to mi je hitno. pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
evo ovako posto nisam vec dugo radio midi fajlove moro sam danas instalirati cubase da se podsetim kako ide jer iz glave napamet nisam znao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
fico hvala na objasnjenju . nesto mi nije bilo jasno. gdje se nalazi midi out i midi in da bih namjestio creative sound blaster i za out microsoft gs wavetable sw. sve mi je ostalo jasno bez ovo posto nisam nasao. hvala unaprijed ! i ja mislim da ima laksi nacin ali ni ovaj nije toliko komplikovan. hvala fico. pozdrav!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mogu, nikako, pa80, spojiti |
|
|