|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 34
Downloads: 3183
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA-800
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
Evo sto ja sam napravio listic od pesme,
-- RUMBE - - 1. Ja Stalno Pijem 2. Nije ova moja noc 3. Pesma od bola 4. Kafana je moja sudbina 5. Sudbina me na put salje 6. Ramo Ramo 7. Cik cik pogodi 8. Crno na belo 9. Sinan Sakic - Ja poklanjam zlatnu burmu 10.Ej odkad sam se rodio 11.Sako polumenta - Eh kad bi ti 12.aco pejovic - opusteno 13.ceca - dragane moj 14.sasa matic - ruzmarin 15.sasa matic - otisao vratio 16.Juzni ritam svira 17.Semsa i Sinan - A mene nema vise 18.Sinan sakic - Pogledaj me 19.Saban Saulic - Odlazis, Odlazis 20.Saban saulic - TI PAKOSNA ZENO 21.Hej sheki sheki 22.Emina 23.Luckasta si ti 24.Veseljak 25.Hej Valentina - Kosmajac 26.Hej pusti me vec jednom - Kosmajac 27.Ti hodas sa njom i spavas sa njom - Keba 28.Neka ide do djavola tuga moja - Keba 29.Zoko Moja Zoko 30.OKRENI SE TI 31.Da_me_voli,_voli,_voli 32.Vencanica Disco BEAT 1.Kako starim sve te vise volim -- Dvojke -- 1.Srce je moja violina 2.Sinan sakic - Zena kose duge 3.Hej sudbino pusti me da zivim -- 7/8 -- 1.Hej evo me -- 9/8 -- 1.Niska banja 2.Necu necu dijamante -- BEGIN -- 1.Sinan sakic - Pijem na eks 2.Sine Moj. 3.Ti pakosna zeno ---------------------------------------------------------- Dali vi znate jos nekve dobre pesme sto se sad sviraju??... oko festii Pozzdrrv,, ![]() Promijenjeno od basalski (16.06.2008 u 04:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Promijenjeno od No.1 (16.06.2008 u 05:20 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
svaka cast, postujem ljude sto dobre pjesme slusaju i vole....
Dotako sam dno zivota 2/4 Ispod palme na obali mora 7/8 Ostao sam sam 7/8 Begin - Jelena Rumba Ta je zena varala me Hej zoro ne svani Ja necu lepsu ja necu drugu I zanesen tom ljepotom Grcki, sirtaki.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
TI PAKOSNA ZENO je begini,kebina neka ide dodjavola je dvojka a koja je to pjesma br.27 ti hodas sa njom i spavas sa njom?nepoznata mi.
slutim Z.Samardjic 7/8 lipe cvatu 7/8 klafanska pjevacica Z.Samardjic Rumba Tebi i meni za prosle dane-beslic Rumba placi placi-A.bajric Rumba jednoj zeni za sjecanje dugo Rumba/dvojka,a mozes i sve u rumbi dosao sam samo da te vidim, kemal rumba gori gori srce, kemal rumba DISCO idi moram da ti kazem lutalica ginem ginem sve mi tvoje nedostaje moje najmilije izadji na pet minuta..... BEAT ala ala prvi poljubac vrati se na mjesto zlocina burma za vjencanim stolom dali si me voljela il nisi ...... nerazumijem sta te sad interesuje? jeli sta se svira u kom ritmu ili sta se svira po tezgama?? prolistaj ovaj link tu ces nac ako je klubska svirka.... http://www.yu-midi.com/forum/showthr...6405#post36405
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.01.2009
Mjesto: germany
Downloads: 116
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: triton-pa800
![]() |
![]()
Hej Valentina ---to nepjeva Kosmajac nego Badji
Pusti me vec jednom---to nepjeva kosmajac nego Serif Beat Grlica Kraljica Trotoara Umri u samoci Mrtvo more Maskarada Crno vino crne oci Vjerovala sam Vrati se oteraj tugu Jasmina |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
Punimo ZIVOT opet u ovom temu!!!!!!!!
Sta je najodlican set od lista sa pesama?.. popunite sve od dvojke rumbe sasa sporiji i brze 7/8 9/8 BEAT Disco i naravno; kolce i coceci POZZ OD TANGEVICA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
evo sta ja sviram:
rumba: ACA LUKAS – NEZNANKA, PESMA OD BOLA, VRANJANKA ACO PEJOVIC – NEVERNA, PREVARA, OPUSTENO DJANI – JA STALNO PIJEM DZEJ – RADJAJ SINOVE, NIJEDNE USNE SE NE LJUBE SAME ENES B. – AKO IPAK DODJES DA ME VIDIS, BOSANAC, DA SE NAPIJEM, DA SI LIJEPA KAO NEKAD, OTVORI MI VRATA RAJA (POMOZI MI), SAMO JEDNOM SE ZIVI HAKALA – A O SRECI PJEVAJTE MI HALID B. – PUT ME ZOVE,NE BOLUJEM, RAJSKE PTICE, SARAJEVO GRADE MOJ, TA JE ZENA VARALA ME HALID M. – HEJ KAFANO NECU VISE, HEJ LJUBAVI U DALEKOM GRADU, ZA MOJU TUGU NOSACA NEMA HARIS DZ. – DAJTE VINA HOCU LOM, HLADNO JE UGRIJ ME, NEK MI BUDE ZADNJA CASA, VOLIM TE KEBA – BRE GIDI DZANUM, KUKAVICA KOKE – ROBINJA ILI KRALJICA, NEK TI BUDE KAO MENI, ZIVOT ME JE PREVARIO, AIDA, GLUMICA LJUBA – CRVENO OBUCI, JA CU TE UVIJEK VOLJETI, AKO ME VOLIS POGLEDAJ ME, NEMA TUZNIJE SUDBINE, TI I JA, SEHERZADA, NISI ZNALA ZA BOL SRCA MOGA, NEKADA SMO TI I JA MUHAREM – EMINA BAJA – OFICIR S RUZOM NOVICA Z. – SPLAVOVI TOMA – KAFANA JE MOJA SUDBINA, SAMO NJU NE KUNI MAJKO MARKO BULAT - ENO DOLE U KAFANI FERID AVDIC - TVOJE OCI PLAVE RIZO HAMIDOVIC – CUDNA ZENA BJESE VERA, OSTAVLJAS ME SAMOG SABAN – BOJANA, NUSRETA, KADA TEBE NEMA, ODLAZIS ODLAZIS, PRUZI RUKU POMIRENJA, SAMO MENE VOLJELA SI LAZNO, S NAMEROM DODJOH U VELIKI GRAD SASA MATIC - DAN ZA DANOM IDE, RUZMARIN, NIJE OVO MOJA NOC SERIF – GDJE JE SAD, KOLIKO PLAVO NEBO JE, DOBRO MI DOSLA, DAJ MI BOZE SNAGU, PITAJU ME PITAJU, PUSTI ME VEC JEDNOM SINAN – OTKAD SAM SE RODIO, KRALJICA BUDI, SUDBINA ME NA PUT SALJE, ZOKO MOJA ZOKO BOZO VOROTOVIC – KAFANA MI SVE MIRSO COMAGA – CRNA ZENO ZELJKO SAMARDZIC - KAFANSKA PEVACICA ZORAN GAJIC - NISAM TE SE NAGLEDAO MILE - IZ TE CASE SVI SU PILI, OBOJE SMO PLAKALI NA KRAJU dvojka DZEJ - UGASILA SI ME, NIKOM NIJE ZAO KAO MENI KOKE - SJECAS LI SE SANJA, NA TVOJOJ SVADBI TOMA - ZA LJILJANU JASAR - ZA SRCA ZALJUBLJENA (SAMO JEDNOM BIO SAM TU), KAD SVECA DOGORI KEBA - NEKA IDE DODJAVOLA RIZO HAMIDOVIC - KAPETAN POTONULOG BRODA SABAN - CEKANJE ME RAZBOLELO, EH STO NISAM LANCIC MALI, TRI SINA JUNAKA HALID M. - NIJE MENE DUSO UBILO 7/8 HARIS - PUSTI ME, JESUL DUNJE PROCVALE GORDANA - ZAGRLI ME TI TOMA - OSTAO SAM SAM, ISPOD PALME HALID B - ZALJUBLJEN SAM STARA MAJKO, PROKLETA JE ZENA TA, MORE I PLANINE SABAN - CVETA ima toga jos, al trenutno nemam vremena da pisem, pa drugom prilikom cu nastavit...ovo je samo za ova tri ritma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ACA LUKAS – NEZNANKA, PESMA OD BOLA, VRANJANKA
HALID M. - NIJE MENE DUSO UBILO KOKE - SJECAS LI SE SANJA ![]() Neznanka-Radiša Marković Pesma od bola-Aca Lukas Vranjanka-Staniša Stošić Nije mene Dušo Ubilo-Goran Dimitrijadis Dima Sećaš Li Se Sanja-Toma Zdravković ![]() Promijenjeno od Vule (10.10.2009 u 18:37 sati) |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!