|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
JA sam Downloadovao od Sapka Full Set tu vam je Virus Zapakovan Pazite ode Comp.... Moderatori ako mogu da Provere......
Sapko ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sklonio sam ga iz download centra
![]()
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Ja mislim da bi clanove koji postave virus treba Banovati. Sta misle Moderatori na to !?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ako ima više njegovih fajlova sa virusom onda da, ali možda čovjek nije namjerno ubacio virus, zato ga netreba odmah banirat.
Ne znam kako to funkcionira, ali zanima me dali ti fajlovi koji idu u upload prolaze kroz neki antivirusni program? Pozdrav svima, Svirko |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nisam skino taj fajl,ali nemora znacit da je virus,moj set koji ja koristim na klavijaturi kad stavim stick na laptop antivirus mi izbacuje prozor da je pronadjena opasnost,mada skeniro sam stick i nista nije naso,.ima vjerovatno neki podatak koji se nesvidja antivirusu,kod mene je to bilo u globalu od seta.pozdrav
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Ja mislim da do nije uopste virus meni je znalo sa stika da prepozna kao virus a fajl se zove autorun.bat a na stik nista nestavljam sem sto je za klavijaturu ...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Da, ima i to veze,
pogotovo ako neko ima instaliran program AD-AWARE, on zna zahebavati za pojedine fajlove Svirko |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2007
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Meni nista nije prijavio Anti Virus, .zip fajl je jos na kompu, a set je ucitan u PA, sve radi kako treba, jedino neznam kako da aktiviram Terce sa seta one nerade ako izaberem bilo sta cuje se set bubnjeva, zna li ko kako da ovo sredim, inace boje nisu lose.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Postojao je virus u fajlu i zato sam ga izbrisao,dok je zipovan sve je bezbedno e kad ga otvoris onda dolazi frka
![]()
#10 |
Veteran
|
![]()
Ja volim viruse i nemam antivirusni prog. pa ako netko ima taj FULL SAPKO SET nek mi pošalje link na PP pa da vidim šta če se desit mom kompu.
|
Favoriti |
Oznake |
pazite, virus |
|
|