|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zna li neko nešto o ovim zvučnicima...kako rade...vrede li novi 850 eura?
Karakteristike RCF ART 315 A RCF ART 315 A, active Fullrangespeaker 15" 1", biamped, 300 Watt Bass + 50 Watt High-Frequency, no fan, 90°x60° 12" Highpower-Woofer with 2,5" Diaphragma and 1" neodym-driver with 1,5" titan-dome, 128 db max. electric EQ, phase-alignment, limiter and protection, XLR-Klinke Combi-Input mic/line switchable, XLR-parallel-out, plastic-housing and stands for wedge-application, pole mount adapter, 4x M10 fly points, optional infrared remote control for EQ-Setup, Mute and volume, dimetions H/B/T 680/405/345 (mm), 20 Kg Promijenjeno od Vule (22.05.2008 u 14:36 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
O modelu ART 315 ne znam puno, ali s' obzirom da radim sa 325 i 500 mogu samo naći riječi hvale za iste...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Imao sam te kutije do skoro i mislim da su u toj klasi daleko najkvalitetnija stvar za te pare.Sta su sve izdrzale te kutije to nije normalno.Samo ih zastiti spolja nekom navlakom da se ne izgrebu i udri do zore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Ja imam art 300, i memam loshu rech za njih.
Imao sam svashta, ali rcf mi je vrh... Jedna kutija mi je pala sa preko 3 metra visine, i samo malo napukla. Primeti se po danu, ali je zvuk nepromenjen... ![]() Sjajni zvuchnici i sjajne kutije!
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I meni se učinilo da su za te pare extra...art 300 su mi radile strava ali dvanaestice...ove su petnestice a teške samo 16 kila...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Meni se bash svidja shto su dvanaestice.
Radim manja mesta, tako da mi dovoljno. Zvuk sjajan, lagane, manje prostora zauzmu kad ih nosim... Ma, milina... I ne treba mi nishta na svirci, sem te dve kutije... Ponekad ponesem mali woofer, chisto da dam malo punoce, ali nije neophodno... Bash sam imao svakakvih ozvuchenja i kutija, poshto sam radio zurke kao dj pa mi trebalo vishe setova opreme nego za svirke, ali RCF mi najbolje pashe... Za sve!
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
RCF je odlican zvucnik!
Prosle godine je proglasen za zvucnu kutiju godine!
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Art 315 su babaroga, ja pored njih koristim i JBL EON. I moj zakljucak je da su Jbl malo dete za njih. Samo se raspitaj malo bolje za cenu u Bgd mogu da se nadju i za 800eur nove, a samo da znas u Nemackoj su ti 1100eur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jel neko čuo ovo kako radi?
Firma beše vrhunska,doduše u hi-fi varijanti,ne znam šta je sad ovo? http://www.wharfedalepro.com/Default...rID=1&IdLang=1 |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
rolandinjos, "wharfedale" je pofi engleska firma koja pravi veoma dobre studio monitor, cuo sam nekada davno bas takve, samo se ne secam koja bese oznaka..pravi i home zvucnike...e sad za ove PA sam sad video i performanse, i mogu ti reci da u opste nije naivno, odlicne impedanse, vidim da imaju razlicite tipove kutija, sto je za pohvalu..nisam te tezgaroske kutije cuo..
U svakom slucaju mozes da se informises kod naseg distributera, ima ga na njihovom sajtu...021 bi trebalo da je NS ili okolina...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
315, art, rcf |
|
|