|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
![]() |
![]()
Pre neko vece tezgario ja,povezao sam roland na neko vece ozvucenje kolegino....kad ono sljam,katastrofa,ne mogu da opisem...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Zavisi kakvo je ozvucenje.
![]() Ja sam jednom radio na tudje ozvucenje i zvuk E80 je bio katastrofa kutije su bile ako se nevaram belove i neke koje su radjene kuci. Samo mi se bubanj cuo,a u ovom klubu u kom sam sad ozvicenje je neko matoro ali ubija na njega,mada obicno nosim svoje ozvucenje i odlicno radi nemam nikakvih zamerki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jao brate ja te potpuno razumem.Ja se isto tako odavno razocarao od svoj pa800.
Veruj kao da sebe gledam.Al to je na pocetku samo.Bice bolje. Trebas nekolio svirke pa da se priviknes soundu E-50. Svaka nova klavijatura je cudna i moras da to svatis, s'tek na vremenom sve ce leci na svoje mesto, normalno moras da jos radis na njemu. Evo preporucujem ti milancshow da kontaktiras na msn ili pm...on je car za E-50 nadam se da ce ti razbiti depresija.Srecno!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRVAVI
|
![]()
Kolega ne znam koliko si truda,vremena i zivaca ulozio da sredis klavijaturu.Ako koristis ritmove od ranijih Rolandovih serija E,G,VA a nisi ih sredjivao onda nek te ne cudi sto sve zvuci ko po kantama da udaras,treba tu malo vise posla.Javi sta si do sad radio na njoj,ali u svakom slucaju naci cemo neko resenje.
![]()
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
nemoj se ništa brinuti kolega speedy,
jako, jako puno ovisi i o ozvučenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sredio sam bubnjeve...ubacio njegov sound kit sa standard L-R obicno te bubnjeve stavljam...hit hat uvek stavljam malo glasniji i na mesto timpanija stavljam hand clap...konkretno ti govorim o dvojci ritmu jer njega najcesce koristim i najvise mi treba...pratnja...obicno uvek guram harmoniku "italian folk" cut off joj skroz pojacam da ima piskav zvuk kao prava harmonika a ne onaj pojacani eho kabine...ako znas o cemu pricam...e sada video sam u nekom postu da si pisao o nekim efektima...hoces to da ponovis...i da li je ispravno ovo sto sam ti rekao u vezi bubnjeva?....sto se tice efekata na samoj klavijaturi nju uvek drzim na hall2 ili room 3 i dajem mu ga malo po reverb-u...ali to vece jao evo uhvatim se za glavu kad se setim...ne dao bog nikome
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Razglas ljudi nosi 90% zvuka, to sam se uvijerio,nemoj biti razocaran,nije to sve tako crno ,ako kutije nemaju dobar midl nema ni dobrog dobosa,ako nemaju dobar umiljat bas, kick zvuci pljas,ako visokotonci nerade toplo Fuz ti zvuci kao da je ishrđo, a tek prostorija u kojoj sviras uhhh ima tu puno tog,ja sam imao kutije rucni rad kod kuce i radilo mi super, kad na svirci razglas Yamaha neki aktivni. Razglas radi tako limeno reko bi covijek da je za limenu muziku peravljen,a ja naredo semplere, modul da vucem semplovan bubanj a ono koda po kanti udaram... Ljudi necete vjerovat,Na solo sintu nisam imo Efekata,kao da sam ih pogasio,razglas mi proguta efekte zvuci tako tupo i suvo da nemozes vjerovat..ljudi mi se smijali kad sam im pricao,tek kad su dosli i culi onda su mi vjerovali!!!
samo ti sređuj taj sint i jednom ces bit ugodno iznenađen
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (19.05.2008 u 22:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nista ne brini speedy...to sam isto dozivio kada sam kupio Korg Pa1xPRO a prodao Rolanda G-800. Znaju to neke kolege sa yu-midi da sam se bio toliko razocaro u njega te nisam nikako svirao nekih 9 mjeseci dok ga nisam uradio onako kako ja hocu. Sad nebi mijenjao PA nema sanse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.04.2008
Mjesto: sokolac
Downloads: 185
Uploads: 0
Instrumenti: pa 800
Interesi: tuning i styling
![]() |
![]() Citat:
fijuk pa800 Promijenjeno od fijuk pa800 (20.05.2008 u 00:51 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
kolege hvala jos jednom...konkretno radi se o tapco th15a aktivnim zvucnicima i dva macike sub woofwera...sve to na tapco 260fx mixeti...mozda ste u pravu mozda bi se trebao pozabaviti malo vise sredjivanjem klav. mozda je to glavni i jedini razlog...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, radim, razocaran, sam, sta, svog, zvukom |
|
|