|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Pozdrav kolege!
Imam extra ponudu da kupim ovaj mikrofon,ali posto nisam imao mnogo dodira sa bezicnim mikrofonima,zanima me vase misljenje o ovom modelu.
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa sta da ti kazem, imao ga moj bivsi pevach..i prodao ga posle trece tezge...naviklo mu uvo na sm58 i to ti je...ali stvarno ima razlike...bar meni je AKG bio cistiji, ali ako se bavis tezgom, SM58 majka, bez greske!!!
![]() |
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Ja inace nisam pevac,ali hocu da imam i jedan bezicni mic u svojoj kolekciji raznoraznih mikrofona.A sad mi se ukazala prilika da ga dobijem za dobre pare,pa reko da pitam jel ga neko koristio.
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa zavisi koliko para???
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ako nije skup puno kupi ga. ako je lepo ocuvan to je bitno znas kako kazu pljuvan mikrofon nije za k.... stvar ukusa ljudi voze ficu 20 godine i kad sednu u mercedes oni neznaju ni da ga upale da krene. Valjda me razumes sve im fali nesto ali neznaju sta ima fali. Navika
Promijenjeno od Darko88 (07.05.2008 u 00:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ako je to onaj sto radi na AA baterije, nije los ali nije nza neke ozbiljnije svirke tipa vece diskoteke... bar sam tako cuo... ili nace glas izlazi fino
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.09.2008
Mjesto: Engleska
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: akg mikrofon :)
![]() |
![]()
Meni je extra
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nov je 250 eura,a inace mi je omiljen medju bezicnim mikrofonima,radi extra,stvar ukusa,a i zavisi od boje glasa,nekom bolje izlazi na Shure,nekom na Sennheiser,a nekom na AKG ili vec sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mikrofon je jako dobar za te pare neces naci bolji.
Decko sto radi samnom je uzeo neki sur koji ima indenticnu glavu kao SM58 (na izgled) a cena je bila 20 380 din kao i Akg. Sledeci dan ga zamenio za AKG posto onaj izgleda nije bio ispravan,jer ne veruj da moze onako lose da radi. U mikrofon ide jedna AA baterija i jako malo trosi,a radi jako cisto. Jednio ako se izgubis u masi na jedno 15-20 m onda imas male probleme sa prijemom ali i to mozes da resis tako sto prijemnik podignes iznad mase. ![]() Promijenjeno od sinisa (19.09.2008 u 10:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
KRVAVI
|
![]()
Uzeo sam ga i sto kaze Sinisa za te pare nema bolje,cist i jasan zvuk.Jedna baterija 5 svirki odradi sigurno,a sto se tice dometa moze taj i na 50m da radi.Provereno!!!
![]() Ja sam dobio nov,neotpakovan,za 15.800! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akg, pro, wms |
|
|