|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolege molim za pomoc!Sve sam teme prelistao ali nisam nasao kako da resim ovaj moj problem sa klavijaturom.Danas sam ubacio neki bugarski set i on mi je blokirao User 3.Kad sam iskljucio klavijaturu i ponovo ukljucio sve mi je blokiralo.Klavijatura je ucitala operativni sistem ali na kraju mi je na displeju ostalo samo "Korg pa 50".Ponovo sam ucitao OS sa flopija i to nekoliko verzije ali nista.Samo jedna boja i to je sve.Nista nema na displeju ni sta mogu da nenjam samo gori lampica za Display Hold.Zato vas molim ako mozete da mi pomognete.
Pozdrav i unapred hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Izvinjavam se administratoru sto nisam postavio temu na pravo mesto.Nece se ponoviti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hmmmm! Mozes li mi taj set poslat na mail ili na PM da vidim ja? I ako moze da mi kazes kako ucitavas OS u klavijaturu pa da vidimo mozel se kako sta sredit!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo brate poslacu ti.Ucitavao sam sa flopija to ti kazem za OS.Klasika kad zavrsi ucitavanje trazi da izvadim i flopi citaca disk i da pritisnem bilo koje dugme na klavijaturi.Alene bio bih ti zahvalan stvarno sam u skripcu i koliko vidim svima blokira user ali ne kao meni ovaj slucaj.Poslacu ti ovaj set i ne ucitavaj ga brate da ne z...... klavijaturu.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Drugari resena stvar zahvaljujuci mom bratu Alenu.Hvala Bogu da ima ovakvih momaka kao sto je on i neka mu Bog da sve dobro u zivotu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
blokirao, korg |
|
|