|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Po vama kakve su, kakav zvuk daju i tako dalje ..... zanima me pošto mi nudi čovek par takvih !
Mada sam svirao na njih ne sećam se baš najbolje kako je sve to izgledalo i zvučalo, mora da sam bio pijan tada hehehe .... Pozdrav ljudi !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imao sam prilike da radim na njih.Ja sam bio prezadovoljan mada i nisam baš nešto kompetentan za ocene.Ipak EV je to....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Potrebne su mi jos neke informacije da bi ti dao precizan odgovor:
-Za koliko ljudi obicno sviras? -Kolikom snagom bi ih najcesce ganjao(kojim mixerom-pojacalom)? -Koliki je bend u pitanju? -Na koliko kutija najcesce sviras? Pozdrav.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma kutije su strasne,najprodavanija kutija ikada od Ev-a i to je dovoljno!Horna 1,25" bas 12" neverovatno lake oko 12,5kg imaju masan zvuk bez obzira sto je 12-tica i mnogo su dobre za pevace jer ne guse zvuk!Jos ako ih uparis sa binovima eto ti meraka
![]()
![]() |
#5 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]() Citat:
Gde nadje Sx 300 od 12,5 kg? Oko 15 kg su... Pozdrav.
JBL! Promijenjeno od Beethoven (03.05.2008 u 13:43 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2007
Mjesto: Sweden
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA2x pro,Korg Triton Studio Roland G1000,Yamaha DX11 ,Guerrini superior 2
![]() |
![]() Citat:
..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Teske su tacno 14,5kg,rekao sam otprilike u svakom slucaju nisam pogresio za 10 kila!Ma dobra kutija,odlicna i dok nisam uzeo Ev Zx5 radio sam sa Sx300 serijom i bio prezadovoljan
![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma kutije su sjajne! Imao sam prilike da radim na njima, doduse u kombinaciji sa binovima, ali je to tako sladak zvuk da nije istina
![]()
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
AKo želiš najpovoljnije kutije za transport a da ti pružaju dobar zvuk---Tu ti je rješenje...Pored njih su još samo Zeck-ove T3 Vector kutije koje su 12" a daju takav lijep zvuk i jaki bass u tom cjenovnom razredu...Kolega što je gore napiso da ih goni na PM-2....Vala 4 komada se gone sa PM-1 i rade ko bombona,dok ih PM-2 može spaliti ko za čas...Inače jako dobre i solidne kutije,samo nisi napiso cjenu...Inače mogo ako ti pare nisu problem,nabavi sebi Dynacord D-lite 12" imaš 2-sistemce i 3-sistemce---TO je sad top ponuda 12" kutija,a iza njih je DOMAH SX300...Ima i prijašnji model SX200 koji su isto dobre kutije ali sa razlikom od SX300 imaju slabiju reprodukciju zvuka i slabiju kretnicu...A na kraju da spomenem Peavey Impulze 1012 koji mogu da izdrže još veče opterećenje nego SX300,ali zvuk im i slabiji--cjena jako povoljna...Realna cjena za SX300 je 300-350eur po komadu,zavisi koliko očuvane...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Pozdrav druze!!!
Nemoj puno razmisljati,nego uzimaj to. Lagano,cist zvuk,radi u kombinaciji sa bilo kojom drugom,dobro podnose opterecenje... Moje misljenje,kutija za svaku priliku - ja imam 4 komada i prezadovoljan sam. Znaci , odnos cena - kvalitet , to je to i vise od toga !!!! Wuk 013!!!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
300, electrovoice |
|
|