|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
E ovako hteo bih da napravim jednu temu koja ce nam nadam se dosta pomoci svima, a ona bi bila sta se u vasem mestu slusa i sta to prolazi od pesama kod vas.... znate kad se ide raditi negde gde niste nikad bili pa tako i nemate pojma sta da svirate, sta ce to da ih dirne u srce... ma ono dodjes nastimas se i sad ljudi gledaju a ti nemas pojma sta bi hteli, sta vole i tako prodje pola veceri dok ti skontas nasta se pale....
Eto znaci bas bi bilo lepo kad bih ovde imali po mestima odakle ste, i sta se tu svira, pa kad krenem na svirku samo potrazim to mesto gde idem i nema da omanem u izboru... Videcete da je ovo od koristi a posto smo ovde sa svih strana sveta mesto je bas za to... Eto raspalite... ha-ha.... ALOHA!
![]() |
#2 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Bole ovaj branoy ti upao u komp da znas
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Joj odakle da krenem...
Ovako Kod mene u mome mjestu tj. Slavonski Brod,Hrvatska. Sta prolazi prolazi sve od A do Ž... e sada ovisi od Društva,netko voli samo Slavonske tj.tamburicu, Neki narodnjak ali ok narodnjak svagdje prolazi!!! i to stari narodnjak i sevdah gdje idu pare,TAJ DEO TI JE OBRISAN,ZNAS ZBOG CEGA Vidi ako nekoga zanima za ovaj dio neka mi se javi i ja cu mu tocno reci gdje i šta jer saa da nenabrajam svako mjesto posebno i gdje sta ide... i da TURBO FOLK ide svagdje...
Ako hoces da se obogatis idi medju siromahe..!?.?! Promijenjeno od mykeli (21.04.2008 u 16:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisto vise ovde ne prolazi.
Ljudi hocu pare, od muzike im e preko glave place im se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
ROBOT,tebi sam obrisao poruku zato sto sam te razumeo sta si hteo reci, i zbog toga sto ce mozda da krene svadja, nisi ti kriv nego KLAVIJATURISTA
Molim Klavijaturistu da ne pravi pichvajz na ovoj temi(znas o cemu se radi)
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
hvala MYKELI u pravu si !!!
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Tema prebacena iz Cekaonice u Svastara.
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
daj nemojte da propadne dosta dobra tema.... znas ono dosao nemanja nikolic kod nas i njegov klavijaturista i pre svirke pita on mene sta ovde ide i tako, pa kad vec postoje forumi da napisemo sta gde prolazi i sta se svira... danas sutra cemo i mi negde da sviramo dalje pa cemo se pitati kad dodjemo sta li da sviramo.... kakav repertoar.... ovo je korisno za sve.
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Istina,dobra tema! Ovdje na mom kraju,znači okolica N.Gradiške svira se svašta.Ako si u lokalu onda dosta ide turbo folka,a i stari narodnjak dobro prolazi.Medjutim ako sviraš svadbu onda moraš svaštariti. Recimo na mjestima oko Daruvara i Bjelovara takodjer u lokalu turbo prolazi. U Zg ako sviraš,sve zavisi od lokala,al recimo dosta se svira turbo uz pjesme od Samardžića,Joksimovića,Bešlića,znači i te stvari koje vuku na POP i koje odnosno jesu pop pjesme! Nažalost turbo svugdje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo ja sam isto iz Hrvatske, iz Ivanić Grada, mjesto na pola puta između Zagreba i Kutine) i dosta slušam radio Banovinu ( Glina ), gdje se vrti stvarno sve od rocka do turbo folka, a trenutno je aktualno par hitova i to otprilike Bešlić-Miljacka, Čardak, Ne traži me više pogledom, a među najvećim hitovima je sad jedna stara pjesma od Nedeljka Bilkića-Hitao je sinak majci ( nažalost, prerada a ne original ). Ovdje otprilike šta se tiče sviranja isto sve zavisi kojem društvu sviraš, ali u globalu moraš znat svirat sve ( pop, rock, narodno, sevdah, tamburaške itd ).
Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gde, slusa, sta |
|
|