|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa jbg ceo dan pokusavam nesto i nece,imam i skype i icq messenger ali ni jedan ne radi. mail adresa je na g-mailupa se pitam dal je tu nesto nekompatibilno? jednostavno ne radi,ne mogu da udjem ni u inbox,ma nista... o windows msg necu ni da govorim...taj me kulira totalno...
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vjerovatno imas Service Pack 1 Windovs a trebati service Pack 2... meni se to isto desavalo nisam mogao MSN nikako instalirat,kad god krenem instalirat MSN trazi mi SP 2... Mozda je i kod tebe taj problem......Pozdrav
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
servis pack 2 imam. ma bice da je do nekih podesavanja ali to je vec spansko selo...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
@medino
Bice da imas problema sa nekim firewallom. Kako se konektujes na internet? ADSL, kablovski, modem?? Da li delis konekciju sa nekim?
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma evo resio sam. radi skype... e sad,vidim ovde nekim profilima svetli ikonica da je skype aktivan a na mom profilu je nema i dalje a skype radi sigurno,do sad sam cetovao sa ortakom...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Treba u svom profilu da upises svoje Skype ime da bi se tvoj status mogao prikazati ispod tvog imena.
Skroz gore, u vrhu stranice imas QuickLinks. Izaberi Edit Profile, pa tamo upisi svoje Skype podatke (moze i ICQ i MSN)
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sad cu da probam ...hvala
|
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto, uspelo ti je
![]() S obzirom da je problem resen, moze tema u lock......
Favoriti |
Oznake |
msn, oko, pomoc |
|
|