|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Zdravo svima vec odavno pratim forum ali ni sam bio aktivan zovem se Ilce iz skoplju sam uzeo sam pa-800 interesira me kako u tc-helicona uraditi tercu ali ne ono klasika nego ona nasha terca ko sto je pr. jovano jovanke , pavle, vranjanka pozdrav svima
![]() Promijenjeno od ilcezan (27.03.2008 u 00:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Makedonac a?
Mislim da ta skala nema na pa800 nazalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To je neispravna informacija, ljudi rade to i koriste na svojim masinama.
Dobre dojde Ilce. Za Terci ne se razbiram mnogu i ne se bavam so toa mnogu ama ima ovde po nekoj covek koj gi pravi tie raboti, mislam deka Gago od Kavadarci moze da ti pomogne ako se javi ovie denovi a mozda ke se najde i nekoj drugi, pocekaj.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
"Mislim da to je nesipravna informacija...." Zato sto nisi siguran oko toga, pa mozes dati samo svoje misljenje kao sto sam ja napisao, a ne demantovati to jer i argumenat ti nije validan. Gago svira pa1x i bas on mi napomenuo da ta skala je problem na pa800 dok na njegov 1x radi super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pozzz za forumase, imam jedno pitanje u vezi vokalista na pa 800, ubacio sam neki set i imam terce ali mi se ne svidja efekat, npr brz eho ili slicno. e sad znam to da promenim da nastimam kako mi odgovara ali kako da sacuvam u onaj isti set terci koje su mi dobro poredane npr CDUR,CMOL,DDUR,DMOL... jer mi uvek vraca na onaj brzi eho kad promenim neku tercu. HVALA UNAPRED.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Najbolje ti je da mic podelis na poseban out i da efekte vuces sa mixete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Citat:
Terca kao u forspilu "Dance" ili "Cudna zena"... Ako je to ta terca, ko kaze da ne moze da se napravi na Pa800?! Naravno da moze...Radi savrseno...(mislim na dur-mol) Pozz
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok cim imas to ucini uslugi nasem kolegu i posalji to na p.m.
ili stavi u download centru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
da ali za pa1 na moj pa800 kad ucitam te terce pr E-pavle pishe THIS IS NOT A PA FILE i ne mogu da ucitam ili nadam se da ne znam da ucitam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tchelionu, terca |
|
|