|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Koja je cena ovakve miksete u srbiji?Ne mogu vise da nosim Dynacord PS2000.Ode mi kicma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2008
Downloads: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cena PM 600/2 je 1020e najjeftinije sto sam ja nasao. Ne znam koja je razlika izmedju 1 i 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]() Citat:
znas razlikaje stoje prva verzija bolja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
@Dugmic,zamolio bih te da u buduce umesto "y" pises "u", jer je ovako malo teze za citanje,a i nije ti ovo prvi put!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Majke mi, i ja sam ga hteo isto zamoliti. Uz`o si mi rec iz usta...
![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
![]() |
![]()
Meni treba mikseta da ima 8 kanala da tera eho i hal zajedno i da je minimum 2x200W.Sta mi preporucujete?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
PM 600/2.Ja je posedujem i prezadovoljan sam.Pre toga sam imao Soundcraft sa kojim sam takodje bio zadovoljan ali je on bio u reku zajedno sa jos 50 kilograma!!!!Ne postoji nista manje zgodnije jace kvalitetnije trenutno na trzistu,ja garantujem!Kako mogu biti tako siguran?Pa evo:
imas 1000 mixeta koje imaju samo jedan effekat (puno ljudi zele 2 iako ja uvek samo jedan i koristim).Efekat inace nije zlatan ali efekat je samo mali dodatak a neko od njega ocekuje da sa njim propeva ko slavuj... Snagas je odlican zajedno sa svim limiterima i tandara broc... Postoji razlika izmedju PM 600 i ostalih PM-a.PM 600 radi 100 puta bolje od ostalihPM-a (sa samo manjom snagom i brojem kanala).Sound mu je mnogo cistiji i ne tezgaroski.PM 1000/1600 je prava tezgaroska mikseta za ubijanje u glavu,PM 600 to nije.A razlika izmedju PM 600/2 i PM 600/1 ne postoji.Probao sam.Svirao sam 4 sata na PM 600/2 a onda stavio PM 600/1 sa istim stelovanjem (to kod mene znaci -SVE NA NULU),zvuk je bio potpuno isti! Toplo preporucujem PM 600/2,uprkos svim navedenim "manama" koje si dosad cuo. Pozdrav.
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
I kod nas sve zivo i divo koristi Power Mate.
Za drugi mixer ne ni znaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju imaš još 2 teme otvorene na forumu što sew tiče PM-serije i Pm600-1,Pm600-2 miksera...Kao što je kolega Beetoven reko:Nemaš bolje kombinacije ...Tamo sam napiso za ova 2 modela mnogo stvari pa pročitaj,nebil ti možda pomoglo da se odlučiš šta a kupiš za sebe...Pozdrav i dobrodošlica novom članu!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prvo nemojte da se dupliraju teme po 3 puta,da nije krenula prica sigurno bih zatvorio temu odma ali sad ajde ne ide!Ja ti savetujem kad uzimas mixer i hoces bas dynacord onda brate uzmi Poweramate1000/2 jer ti je mala razlika a i zatrebace ti kanali veruj mi!Sta ako ti dodjem ja na svirku sa jednim aranzerom i jednom solo klavijaturom i uzmem ti 5 kanala samo ja + mikrofon 6 i ti nemas gde da ubacis tvoju klavijaturu a mikrofon za pevacicu a mikrofon za tebe???Mala je razlika u ceni a dobijas mnogo vise a to da radi 600 bolje od 1000 ne bih rekao
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
600, dynacord, mate, power |
|
|