|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imam problema sa nekom licencom, ne znam o cemu se radi, neka windows genuine license, stalno imam neko upozorenje, probi mi glavu, kako da ugasim to... ? Poz
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Za operativni sistem, stoji mi neka plava zvjezdica u cosku u kojoj pise, you may be a victim of a software counterfeiting?!
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
A koji OS koristis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Windows xp valjda, professional ili ne znam ti ni ja
![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Javi mi se na MSN i dobićeš Crack za to...
Nije to neki veći problem...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Oooo...da i meni se desava nakon svaki reinstal XP.
Javlja mi se nakon nekoliko automtskih up-date Windowsa. Mislim da ako ga prifatis onda nemozes da ga ugasis, osim da ga crakiras.Ako mozes Alix da posaljes i meni crack zamolio bi te. Ja sam ga odbio kad me pitao na up-date dal hocu da ga instaliram don't accept agreament i stiklirao kockica za never ask me again i sad mi se ne pojavljuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Aaaaalo, ljudi!
Znate shta se radi sa piraterijom ovde... ![]() Djole, instalirao si validator za system, a kako ti je sistem nelegalan, validator ti to javlja, Ovakve probleme necesh imati sa legalnim sistemom. ![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sorry gazda, rijesio sam problem, moze u lock slobodno, nisam znao o cemu je rijec
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
ja imam i vistu i xp orginal a koristim piratski zato sto je bolji haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |