|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Znaci razmisljam da kupim sebi Yamahu dx ali onako za dušu kod kuče
pa me zanima koju 7, 11, 21, 100 ja bi opet najrađe dx11 ali vi mi kazite koje su razlike dali imaju iste boje i take stvari hvala
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja bih jednu Dx 7 fd kad bih je nasao najradije pa ako neko ima da je prodaje nek cimne
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma najbolje ti je uzet dx11 po meni, imas sve ove juznjacke boje.. I na njoj mozes mjesat boje tj. ima performanse za razliku od ovih drugih..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
obavezno DX11.... ili V50...
poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Zavisi ako hoces kvalitetno kuciste dirke(odlicne dirke)onda definitivno DX7,a posto si ionako rekao da ga ne bi nosio na svirku onda ova klavijatura,LEGENDA!
DX11 i V50 su jeftine zujalice kod nas su popularne vecinom kod roma,posto su njima bitne samo boje i da je laka,mala za transport!
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (22.02.2008 u 19:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Prodajem V50, ko nov, sredjen po zelji isto.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Dx7 neznam kakva je, a ove znam, i od te tri definitivno DX11, samo da je ocuvana, to je zakon klavjetura ja je imam, a dx100 je valjda ona mala sa malim tipkama, a po ostalom je slicnija dx21 nego 11, tako su meni rekli, a klavjeturu sam vidio, zanimljiva je, al ne bi ja na tom svirao, ko ne zna rekao bih da je to igracka nekakva, tako izgleda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
znaci dx11 planiram kupiti sad mi jos recite dali su te boje wow i hard bras itd. gore ili jih treba stavljati
- i koliko nije puno para dati za dx11
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
E sad za boje, mogu biti a i ne moraju. Ali ako ih nema barem je to lako prebaciti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a koliko se krecu cene?
![]() |
Favoriti |
Oznake |