|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 140
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Kako ide momci. Imam jedno pitanje ako je moguce dobiti odogovor. Kupio sam sebi Korg trinity ali sa nekim americkim fazonima. Nema nista u sebi ono nesto nase da drma. Ono poput Gara-Gara. Ja stvarno nemam pojma oko ove klavijature. Ima li iko da mi kaze kako mogu doci do bar jednog naseg tona (boje) i ritma za ovu klavijaturu kako bi probo nesto svirat. Ovako ce me zena izbaciti iz kuce. Kaze da nikakva sluha nemam za muzikom. Pomagajde molim vas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
hehehe e kad te zena izbaci onda ces postati muzicar
![]() ![]() a sto se trinityja tice siguran sam da ima kolega koji ce ti pomoci oko toga ajd pa pozdrav
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jarane...
Trinity NEMA ritmova...To ti je solo klaviatura,dakle samo za boje... Ako nemaš EXB-SCSI ne možeš da naloadaš nikakvog sta,pošto preko FDD-ja zaboravi loadanje...Dakle prvo sebi ugradiš dodatni RAM (zavisi koliko ga imaš) i HDD,ili EXB-SCSI,zatim za SCSI nabaviš sebi eksterni medij (Npr.Iomega Jazz,Iomega ZIP ali obavezno na SCSI sistemu sa terminatorom)...E kad to nabaviš,treba ti još jedan JAZZ ILI ZIP medij za PC,da napuniš sa PC-ja set na disk ili zip,i onda tek možeš da loadaš setove na trinity...Inače jako hebena situacija...POzdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jarane!Nemoj upisivati boje! Idi trazi GARU...heheeheheheh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Moze, ali ako je set npr. 30MB velik, onda ce trebat 20 Floppy-Disketa da ucita sve semplove, zato je bolje i brze preko ZIP-Diskete koja ima 100MB velicine. Ako je neki Set koji Radi sa Internim (ROM) Semplovima ili koji ima 1 MB velicine onda moze i preko Floppy-Diskete....poz
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok.to uredu,ali slabo koji je opremljen da cita samplove,tako da vjerujem da ce mu ovo sa rom bojama biti najbolje rijesenje,samo pcg i to je to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 140
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Zdravi mi meni i zivi bili ali posto ja to nista ne kontam i sad znam zasto ne radi ono sto sam 2 sedmice trazio (ritmove). Solo klavijatura. Auu nije to to sto sam ja trazio. Ode moj Korg na Ebay na prodaju odmah. Ali sta onda da kupim. Sta vi mislite sta da kupim da ima ono nase Gara Gara. Vidio sam Korg PA-50 se moze nabaviti za 600 dollara sto ne zvuci lose sto se tice cijene ali neznam hocel moci drmati garu sa bubnjevima u pozadini. Kazite mi sta vi mislite. Joj, ako ni to ne bude radilo sve cu pobacat i sto jaran kaze naci sebi garu pa neka ona drma da onda zena ima pravi razlog da me izbaci. Nije li tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Pozdrav!! Da li bi neki dobrovoljac htio mi poslati PCG za Trinitya sa nasim bojama, (harmonike, creva, brasovi, itd..).
Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |