|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Poslusajte kako zvuci M3
http://www.youtube.com/watch?v=4qtjD...6169#post26169 Interesujeme kakvo misljenje imate o ovoj klavijaturi ,secam se da je Nedim jedne prlikike govorio da je jako losa Nisam imao prlike da je probam???? Pozdrav Promijenjeno od paragovo (08.02.2008 u 21:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne znam ovaj video mi nije dovoljno da bih mogao nesto da presudim,samo znam da onaj lik iz Mega Mix bend-a sad umesto extreme sad koristi korg m3.Juce sam gledao emisiju pa sam video,ali nisu svirali mnogo uzivo pa nisam mogao da cujem kako zvuci,hebeni gosti su pevali playback!
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]()
Iskreno, svirka nije losa
![]() Ali moj licni utisak je da M3 izgleda UZASNO! Taj dizajner moze ladno da dobije otkaz ![]() PS. Bubanj zvuci jadno. Kao pikado kada bacis a on udari u metu.. Izvinjavam se, nisam mislio da uvredim, samo sam rekao moje misljenje. Bubanj, kao i Bass moraju da zvuce masno, jer oni u stvari nose celu stvar, pogotovu na zivim svirkama... poslusajte samo JV. Sta vam to govori...? Kolega, slobodno nadji sempl Fender Jazz bassa i koristi ga. Ima da prsti samo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
I meni njen izgled bas ne odgovara, al mislim da sint nije los..
evo slike ovdje cak i neizgleda lose
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (12.02.2012 u 22:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
drzi ti to da je ljepota prolazna ali sta nudi ovaj sajzer ne znam..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja mislim da je to stroj ali malo je preskup
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
To je stroj nema govora,mora radit dobro uopce nesumnjam...
Što se tice izgleda brzo bih se priviknuo.. Pozdrav drustvo
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7
![]() |
![]()
Pozdrav!
Posjedujem Korg m3 (61 tipku) vec nekih 3 mjeseca i stvar radi pristojno i bez greške... Sto se tiče korištenja za studijske potrebe to neznam jer nisam imao priliku koristiti u studiju,jer se ne bavim s time vec samo gažama i tezgama.. Samo da se rasprostrane pcg-ovi za njega posto ih nema, jer ne prima pcg file od Triton Extrema,no prima semplove pa se to nekako da isprogramirati,iako bi sa pcgovima bilo lakse.. Ja svoga prodajem iz razloga sto bi uzeo Motifa es7 ili mozda čak kurzweila k2600! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pravo da vam kažem M3 može imati ko hoće---
Premda se izkazo kao jako slabiji od Extrema iako je izrađen sa novijom tehnologijom... Čak i ne znam imali podporu za MOSS...A i nema nekih preteranih video snimaka da e vidi šta ta sprava može da postigne i odradi...Daj druže malo više bojica snimi pa stavi da vidimo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
@alix
Kako mislis moze imati ko hoce, vidis ja ne mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |