|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav,imam problem sa semplovima koje koristim za solo na pa800,tako sto sam danas slagao boje one koje koristim i editovo ih u soundmodu i sve je to super dok ne izadjem iz soundmoda,kada u stylemode izaberem neku boju koju sam sredio bude neki efekat koji ja nisam stavio prilikom editovanja i nema portamenta ni na jednoj farbi gdje sam ja stavio.uredu to sto efekte ne izabere ali zasto nestane portamento i mono/poly.??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Jesi napravio Write Sound,kad si završio sa slaganjem.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
jesam i nista,imaju sve boje koje sam memoriso ali nezvuce kao u soundmode nevezano za efekte,sta bi moglo bit..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ima opcija u Global Settings ---> General Controls ---> Lock ---> FX & Voice P. ---> onda makni kvačicu sa "UPPER 1 FXs"
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Svaka cast,bio katanac.za ostale koji budu imali isti problem u "GENERAL Controlls",LOCK,FX&VoiceP. otkljucat ako je zakljucano.
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Nema na ćemu.
Pozz
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad je sve dobro ali opet ne povuce poly/mono mode islo je iz pocetka i sad opet nece.
8-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Imas u performansam da se to naredi poly- mono. nemam sad taj sint pa ti nemogu reci tocno bas sve rijeci,al ovako menu ili neznam dal pise mozda shift nisam siguran pa tu listaj trazi poli- mono mislim da je to u desnom cosku gore kvadratic, nemogu se bas sjetiti tocno,al zbog toga ti neradi portamento kad si u performansama,morat ces svaki performans posebno naređivati ako je to tako podeseno u svakom, Davno sam imo Pa50, negdje prije sam programiro Pa800 al nisam zapamtio tocne nazive funkcija..... Nadam se da sam ti uspio stogod pomoc Pozdrav...
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Fazon je u tome sto i nisu perfomanse u pitanju,mogu ja da zamjenim poly-mono ali onda ostane na svim bojama to sto sam stavio.malo prije sam bio napravio i sve mi je radilo od jednom nestade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Joj drug stvarno sam tanak u tom kad nemam sint ispred sebe, bas mi je zao sto ti nemogu pomoc,al valda ce se neko javit ko zna.... Pozdrav
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, problem, semplovima |
|
|