|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
..... koje je sve pesme napisao nas veliki, na zalost pokojni pesnik Dusko Trifunovic, a koje su otpevane neka pomogne jer zelim da napravim jednu kolekciju njegovih pesama (koje su ostale za sva vremena). Evo ja cu da pocnem pa vi samo nastavite...
1.) sta bih dao da si na mom mjestu - bijelo dugme 2.) ti si sav moj bol - ekv (nisam siguran) 3.) ima nesto u tom sto me neces - zeljko joksimovic 4.) pristao sam bicu sve sto hoce - biljelo dugme 5.) ima neka tajna veza - bijelo dugme 6.) ti si mi bila u svemu naj naj naj - indexi 7.) glavni junak jedne knjige - bijelo dugme 8.) Reka suza i na njoj ladja - zdravko colic 9.) zlatna ribica - Vajta 10.) glavo luda - colic 11.) ljubomora - colic 12.) neopisiva - colic 13.) ne placi -colic 14.) ko te ima taj te nema 15.) sta je tu je - bijelo dugme 16.) milicija trenira strogocu - bijelo dugme 17.) lova - bijelo dugme 18.) ruzmarin snjegovi i sas - bijelo dugme 19.) ........................................
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (29.01.2008 u 00:17 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajd, kolege, zna |
|
|