|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Evo, posle slusanja malog muzicara, ja sam se odlucio da naucim da sviram barem 60% dobro kao ovaj mali koji raztura.
Pa me sada zanima...sta da kupim za početak? Gledao sam nesto za 370eura... Ja sam iz slovenije... Gledao sam yamahu... Yamaha PSR E403 Onda sam gledao i... Yamaha PSR-450 I sta je najbolje za mene...kao za pocetnika? Hvala na odgovorima i savetima... Promijenjeno od Vaxter (09.02.2008 u 16:51 sati) Razlog: Slike izbrisane jer sadrze reklamu sajta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Za pocetak su ti ta dva ok .Zavisi koliko ces se ozbiljno baviti sa muzikom tako ako odustanes nisi bacio mnogo novca .Aako budes nastavio dalje za godinu ces kupiti nesto bolje.Yamaha ti je dobra za pocetak da ne trazis ritmove mnogo jer jih ima dosta u download sekciji .
Ako ti treba koji savet jos tu smo ti ja i samed komsije pa pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kao sto je receno jedan od ta dva su ti sasvim dovoljna za pocetak.
Da ne kazem na cemu sam ja svirao u pocetku,te dve klavijature su azdaje naspram onog sto sam ja imao na pocetku. hehe Pozdrav!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
E to sam hteo da čujem. Nešto od ovih...ja mislim da cu uzeti PSR-450, posto vidim malo je bolji, ima vise funkcija
![]() ![]() Iz kojeg si grada fico? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Blagovica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Eh, pa nisi daleko. Znaci ima nasih i u Blagovici?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Evo, ja sam odlucio, da ipak pocnem, sa malo boljim sintom.
To ce biti Yamaha PSR S500. Javicu vam se kad budem sta naucio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Za te pare si mogao naci polovan, dobro ocuvan Korg iS50, koji jede za dorucak sve te sprave
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ma ne vjerujem da cu uzimati polovni...jer cu se na s500 uciti, a kasnije ako mi bude islo...onda verovatno nesto jače i bolje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
A i30 i G800 su jaci od iS50 i kvakitetniji. Nemojmo ponovo pocinjati,eee bolje da si uzeo....klavijaturu.
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
kupim, sta |
|
|