|
|
Čestitamo!!!!! Rodjendani, svadbe, praznici,veselja....... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Otac nacije
|
![]()
Ovom prilikom zelim da se zahvalim prijatelju Vladanu na dosadasnjoj saradnji.Pune 3 godine i jedan od prvih clanova koje sam upoznao, takodje covjek koji je pokrenuo Forum i ulozio dosta rada i vremena sve ove godine!
Prijatelju hvala ti na svemu!
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Sad sam se postideo...
![]() Nema na chemu... Bilo mi je zadovoljstvo! ![]() Nego, koji dan je sajtu rodjendan? Mislim da bi mogli da organizujemo neku prikladnu proslavu uz puno ica i pica... ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Epa imenjak sretan jubileum.
Jos 33 i dosta je. ![]() Sretno i ziveli Promijenjeno od vlaxxy (25.12.2007 u 23:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Mora da je satnica od Vladana dobra kad ne ispusta to jos i da nije do sad izludeo sa nami ovde .Svakako cestitke za naseg moderatora .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Pa, nije da nije bilo loshih trenutaka, ali se samo lepi rachunaju i pamte...
![]() Verovatno bi i Miki i ja davno shiznuli da nije ostatka tima i dobrih ljudi voljnih da pomognu... ![]()
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Cestitke postovanom drugu Vaxteru.Pa tek su mu 23 godine ljudi.Pa on tek sad treba da je u naponu snage.Ali posto je ovo muzicki sajt,ja mu priznajem "beneficirani radni staz" a to znaci-1 godina rada sa ljudima na sajtu jednako je 10 godina rada u kancelariji.Dakle po mojoj racunici uskoro penzija(3x10=30).
Dobro zdravlje i jakih zivaca, Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo i cestitke smoje strane.Bogami dobro odradjen posao do sada.Sve najbolje i ostani nam takav, kakav si dosada bio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Pozdrav i od mene i da se druzimo jos dugo.
Nego sta bi sa onom dunjevacom iz Rume ili okoline, ne mogu da se setim. Ajde da to otresemo za rodjendan sajta. ![]() Pozdrav svima WUK013!!!!!
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i ja bih rado da se Pridruzim Pohvalama!
Ovo je jedina Muzicka Stranica Iskreno receno sto pomaze Muzicarima dje god Zapne a sve je Dzaba i ovu Solidarnost treba Cjeniti. Evo ovom Prilikom cu da Pozdravim Vaxtera i Ostale Administratore koji se Brinu i trude da Stranica i dalje Postoji i Uspjesno Radi. Nazalost ja sam nisam Pomogo kolko bi i trebo, Vremenski sam Ogranicen a i sa Zivcima nisam bas i Najbolji. Trudicu se u Buduce kolko mi Vrijeme Dozvoljava da Odgovaram na Pitanja od Kolega. Hvala Svima jos Jednom i Lijepi Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ko ima srece da upozna Vladana videce da je dobar i radan decko i drug do "koske"...
Imam tu cast da ga poznajem licno i malo su mi ovi redovi da iskazem kakav je covek... Vaxtere,samo napred...gazi velikim koracima u zivotu i imas veliku podrsku celog tima!!! Ziveli ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
godine, nama, prijatej, pune, vaxter |
|
|