|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Semir Ceric Koke - Kafanica laganica
Ima jedno mjesto gdje dolazim često da se napijem Tu je moja raja tu merakom tugu razbijem Ima jedno mjesto gdje dolazim često da se napijem Tu je moja raja tu merakom tugu razbijem I tamo ti ne važi odakle si ko si šta si , s kim si Tamo samo važi dal si raja ili nisi Refren 2x Kafanica laganica i gitara kojoj fali žica svi su ovdje stari pili a mi nastavili solo Probao sam svega lijepe žene i najskuplja vina ali nigdje nema to što naša kafanica ima Ako te sa vrata miris dima i gitara pozdravi ma uzmi duplo piće da ti duša ozdravi Refren 2x Kafanica laganica i gitara kojoj fali žica svi su ovdje stari pili a mi nastavili a mi nastavili |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.01.2010
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: BAS
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio BASSS za ovaj koristan post: | Fekete (18.10.2019) |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Gm-------------
Ima jedno mjesto -------------Eb-- gdje dolazim često ------A7-D-- da se napijem D------------- Tu je moja raja D-Eb--D--- tu merakom D----D7--Gm- tugu razbijem Gm-D7----Gm--- Ima jedno mjesto -------------Eb-- gdje dolazim često ------A7---D- da se napijem D------------- Tu je moja raja D---------- tu merakom F7-------Bb-D7- tugu razbijem Gm------------- I tamo ti ne važi Gm------Eb-- odakle si ko si -------A7---D- šta si , s kim si F-----Eb---D-- Tamo samo važi D------------Gm- dal si raja ili nisi Refren 2x D7--Gm--------- Kafanica laganica F7-Bb---------G7-Cm-- i gitara kojoj fali žica ------Eb--------Gm- svi su ovdje stari pili Cm6-D7---Gm- a mi nastavili
Promijenjeno od gitar (17.10.2019 u 20:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|