|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozz
Prije mjesec dana otvorio sam Triton Extreme i zamijenio volumen potenciometar i popravio par taster plastika i mikroprekidača.Da bih došao do tih nepristupačnih dijelova i zamijenio ih morao sam cijelu klavijaturu rasklopiti u dijelove,odkopčati sve kabliće itd.Nakon što sam zamijenio potenciometar i odradio sve te poslove, klavijaturu sam ponovo sklopio.Sve radi, sve ok. ali? Neki dan sam primijetio da mi u program bankama nedostaju one dodatne banke( piano,new 1. new, 2 vinil, orchestra itd.)Znači samo mi prikazuje ROM i RAM banke za semplove, te dodatne su zamagljene i ne vidim ih.Promiejnio sam i ubacio novi sistem, napravio factory reset itd, medjutim opet ih nema? Da li je neko imao sličan problem? Hvala unaprijed. ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bas cudno....
Ja sam to isto radio što i ti ali nisam imao takav problem,jedino što mi pada na pamet da nisi možda neki od konektora zaboravio spojiti ili nije dobro prihvatio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Probat cu i to kad uhvatim vremena i jos izvaditi i ponovo ubaciti ram memoriju u slotove.Nemam drugih ideja.
![]() |
Favoriti |
|
|