|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 66
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa1x Pro Elite
![]() |
![]()
Pozdrav, da li neko moze da napise akorde?
Hvala unapred!!! Ko planina sneg svako nosi teg ti sto zelis me ja sto kazem ne ti sto zelis me ja sto kazem ne Ko nepravdu mac i nas stize plac tebe sto si njen mene sto ne smem tebe sto si njen mene sto ne smem Nisam ja opatica kaludjerica manastir mi nije dom do bola i ludila ja bih tebe ljubila al raskini prvo s njom do bola i ludila ja bih tebe ljubila al raskini prvo s njom Promijenjeno od gitar (02.03.2018 u 19:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
E---------------
Ko planina sneg Hm---------E-- svako nosi teg Am--------E--- ti sto zelis me Dm-----------E-- ja sto kazem ne Am--------E--- ti sto zelis me Dm-----------E-- ja sto kazem ne Hm-----------E--- Ko nepravdu mac Dm-------E---- i nas stize plac Am--------E---- tebe sto si njen Dm-----------E---- mene sto ne smem Am--------E--- tebe sto si njen Dm----------E----- mene sto ne smem Dm------(C-H)------------E-- Nisam ja opatica, kaludjerica Dm---------F----E--- manastir mi nije dom Am------------ do bola i ludila F---------------- ja bih tebe ljubila Dm-------------E---- al raskini prvo s njom Am----------- do bola i ludila F---------------- ja bih tebe ljubila Dm--------------E--- al raskini prvo s njom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 66
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa1x Pro Elite
![]() |